Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bomba! Priatelia poznajú dátum návratu. Neuveríte, ako skoro ich uvidíte...

Po nekonečných odkladoch a komplikáciách spojených s pandémiou je konečne jasné, kedy sa kultoví Priatelia vrátia! Vonku sú prvé zábery!

14.05.2021 06:00
friends, priatelia, seriál priatelia, Foto:
Premiéra Priateľov pozná dátum premiéry!
debata

Pôvodne sa mala šestica hercov stretnúť, po prvýkrát všetci pokope od skončenia nakrúcania, ešte počas minuloročného mája pri príležitosti štartu vysielania streamovacej platformy HBO Max. Avšak svet zachvátila panika spojená s pandémiou a produkcia sa musela, pochopiteľne, odložiť. Následne sa začali množiť dohady o tom, kedy by špeciálna epizóda uzrela svetlo sveta. Hovorilo sa o lete, potom jeseni 2020. Avšak pandemická situácia v USA to nedovoľovala. Teraz je však nekonečnému čakaniu koniec.

liga spravodlivosti, Čítajte aj Zbesilá filmová jazda! Len bola zbytočne dlhá, občas pôsobila lacno a trošku pateticky

Pri tejto príležitosti HBO Max zverejnilo aj prvý teaser trailer, v ktorom účinkujú všetci herci zo seriálu a už ten navodzuje tú správnu pozitívnu emóciu!

Streamovacia platforma oznámila oficiálne uvedenie nehranej časti, ktorá sa obzrie za pôvodným seriálom uvidia diváci už 27. mája! Teda presne rok po plánovanom uvedení. Všetci však veria, že vyčkávanie na obľúbených hrdinov sa oplatí.

hra o tróny, game of thrones, drogon, drak, Čítajte aj Šialené! Novú Hru o tróny obliehajú davy, štáb je prenasledovaný od prvej sekundy

O obsahu sa nevie veľa. HBO Max, prirodzene, je skúpe na slovo. Vie sa, že nepôjde o klasickú hranú epizódu, ale pôjde skôr o neskriptový špeciál. Hercov vyvážili zlatom. Za účasť každý dostane rekordný honorár medzi troma až štyrmi miliónmi dolárov.

Jennifer Aniston povedala čosi prekvapujúce, ako vôbec bude vyzerať špeciálna epizóda. A najmä o čom bude pointa. Nebudú napokon nedočkaví fanúšikovia sklamaní? „Vieme len to, že to nebude klasická epizóda, teda hraná. Nebudem Rachel, aj keď každý jeden z nás má určité fragmenty zo svojich postáv,“ šokovala Aniston. Kudrow potvrdila, že nebude Phoebe.

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Slováci poslali Markíze tvrdý odkaz: O českú verziu kontroverznej šou nemáme záujem

HBO Max potvrdilo účasť viacerých hviezdnych hostí, ktorí sa objavia v tejto špeciálnej epizóde. Po boku Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisy Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryho a Davida Schwimmera sa objaví David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malala Yousafzai.

Tvorcovia sľubujú veľa emócii, nostalgie a najmä zábavy pri rekapitulovaní starých čias s týmto kultovým seriálom. Špeciálna časť sa nakrúcala na pôvodných miestach, teda v štúdiu 24 v kalifornskom Burbanku a zrejme fanúšikovia uvidia aj obľúbené kulisy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max