Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne je to tu! Korona na rok odstavila Priateľov, teraz sa ide naozaj nakrúcať

Hovorí sa, že trpezlivosť ruže prináša. Pri nekonečnom čakaní na špeciálnu epizódu Priateľov to platí to bodky. Trvalo rok, kým sa podarilo zrealizovať samotné nakrúcanie. Všetko prekazila koronakríza a následne záväzky vybraných hercov.

06.04.2021 07:00
friends, priatelia, Foto:
Nakrúcanie návratu Priateľov sa konečne rozbieha!
debata (1)

Pôvodne sa mala špeciálna epizóda predstaviť svetu v máji 2020 pri príležitosti štartu novej streamovacej služby HBO Max. Dopady prvej vlny koronakrízy boli aj v USA mimoriadne tvrdé a tak aj tu sa na niekoľko mesiacov zastavil celý zábavný priemysel. Keď sa produkcia a televízie prispôsobili novému normálu, nebolo možné spustiť kamery, lebo vybraní herci neboli k dispozícii. Najmä Jennifer Aniston, ktorá nakrúca druhú sériu hitu The Morning Show, ktorá takisto výrazne mešká.

Vyčkávaniu je teraz koniec. Po niekoľkých dohadoch a možných termínoch je teraz jasné, že Priatelia idú do produkčnej fázy! A to veľmi skoro. HBO Max oficiálne potvrdilo, že šestica hercov sa znova zíde v štúdiu 24 v Los Angeles, kde sa kedysi pôvodný seriál nakrúcal, aby dokončili svoju prácu. Kamery sa rozbehnú už tento týždeň! Stále však nie je známy dátum premiéry.

Keďže ide o jednu špeciálnu časť, nakrúcanie nebude trvať dlho a možno rátať s premiérou už počas tohto leta.

Už pred niekoľkými mesiacmi povedala Jennifer Aniston, že formát „nových“ Priateľov bude iný. „Nebudeme hrať svoje charaktery, objavia sa však ich fragmenty, ktoré ľudia dobre poznajú,“ dodala seriálová Rachel.

Každopádne návrat Priateľov na pár desiatok minút bude jednou z najväčších televíznych udalostí roka 2021, nech je to už v hocijakej podobe.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus