Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tak toto je bomba! Nádej, že sa obľúbené Gilmorky niekedy vrátia, je obrovská...

Táto správa poteší všetkých, ktorí netrpezlivo očakávajú nové časti obľúbeného seriálu Gilmore Girls. Ak by sa totiž objavila príležitosť, hlavná predstaviteľka bude pripravená!

13.04.2021 07:00
gilmore girls, ženy z rodu gilmorovcov Foto:
Stále nikto nepotvrdil, kedy sa Gilmorky vrátia s ďalšími epizódami.
debata

Herečka Lauren Graham (Lolerai) totiž stále myslí na možnosť, že jej jedného dňa zazvoní telefón a povolajú ju nakrúcať nové pokračovanie ikonického seriálu. Práve preto si vydupala ojedinelé možnosť vo svojich všetkých zmluvách. Má tam klauzulu, že jej bude vždy vytvorený priestor na nakrúcanie Gilmore Girls, ak sa tak jedného dňa stane. Avšak doteraz ten deň nenastal. A všetci naňho vyčkávajú od roku 2016, keď Netflix nakrútil špeciálnu minisériu, ktorá dala seriálu bodku za pôvodným príbehom a otvorila sa obrovská perspektíva na ďalšie pokračovania.

„Vytvorila som si túto možnosť pre všetky moje nové spolupráce,“ povedala 54-ročná herečka na margo otázky, či sa niekedy fanúšikovia dočkajú pokračovania. Graham tak vliala všetkým veľkú dávku nádeje, že raz sa tak stane. Najmä, ona s touto možnosťou absolútne ráta.

Trailer k špeciálnej minisérii z roku 2016.

Pri možnom pokračovaní Gilmore Girls nastala paradoxná situácia, keď celé obsadenie by išlo nakrúcať v momente, kedy by to bolo možné. Väčšinou to býva opačne, že všetko stojí a padá na hercoch, ktorí sa nechcú vrátiť. Tu je to opačne. Tvorcovia stále nenašli správny príbeh, ktorý by odštartoval novú éru seriálu, ktorý sa končil oznámením Rory, že je tehotná a nevie, kto je otcom. Prinajmenšom tuší. Kruh sa tak uzavrel. Hoci Lolerai celý život sa snažila, aby dcéra nezopakovala jej chyby, nakoniec sa tak nestalo.

Netflix, ktorý aktuálne vlastní práva na Gilmorky naďalej trvá na tom, že chce nové epizódy, no necháva tvorcom voľnú ruku pri písaní scenára. Nateraz to však vôbec nevyzerá, že by sa v dohľadnej dobe mohli spustiť kamery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lauren Graham #Ženy z rodu Gilmorovcov #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #oseriáloch