Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dejú sa veľké veci! Vracia sa jeden z najúspešnejších amerických sitkomov

Obľúbený americký sitcom Frasier, v ktorom ako hlavná postava účinkoval Kelsey Grammer ako pedantný psychiater so svojou vlastnou rozhlasovou šou, sa vráti na televízne obrazovky. Informovala o tom vo štvrtok stanica BBC.

26.02.2021 07:00
frasier, kelsey grammer, Foto:
Pôvodné obsadenie seriálu Frasier (zľava): Herečka Peri Gilpin ako Roz Doyle, David Hyde Pierce ako Dr. Niles Crane, Jane Leeves ako Daphne Moon, psík Moose ako Eddie, Kelsey Grammer ako Dr. Frasier Crane, John Mahoney ako Martin Crane.
debata

Grammer potvrdil návrat tejto šou slovami: „S radosťou očakávam zdieľanie ďalšej kapitoly na pokračujúcej ceste doktora Frasiera Cranea.“ To, či sa na obnovení seriálu budú podieľať aj jeho ďalší pôvodní protagonisti, nebolo bezprostredne zná­me.

Frasier je jedným z najúspešnejších amerických sitcomov. Seriál sa vysielal 11 sezón – v rokoch 1993–2004 – a získal 37 cien Emmy vrátane piatich za najlepší komediálny seriál.

„Fanúšikovia sa už dlho dožadovali jeho návratu, a my im teraz vyhovieme,“ uviedol David Stapf, riaditeľ produkčnej spoločnosti CBS Studios.

Seriál bude sprístupnený na novej streamovacej službe Paramount+, termín však ešte nestanovili.

Postava doktora Frasiera Cranea sa po prvý raz objavila v sitcome Cheers; vo voľnom pokračovaní sa psychiater vrátil do domovského mesta Seattle, kde sa staral o svojho otca v podaní Johna Mahoneyho, ktorý zomrel v roku 2018.

Šou sa tiež zameriava na Frasierove vzťahy so svojím bratom Nilesom (David Hyde Pierce), s anglickou gazdinou Daphne Moonovou (Jane Leevesová) a so svojou spolupracovníčkou v rozhlase Roz Doyleovou (Peri Gilpinová).

Neodmysliteľnou súčasťou Frasierovej domácnosti je aj psík Eddie, ktorý patrí jeho otcovi Martinovi Craneovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kelsey Grammer #Frasier #oseriáloch #Paramount+