Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Skvelá správa pre nedočkavých! Noví Priatelia sa konečne nakrúcajú

Áno, je to tak! Po takmer ročnom odklade sa špeciálna epizóda dostala do produkčnej fázy. A vonku sú prvé detaily o časti, ktorá však neprinesie klasický hraný sitkom.

19.01.2021 07:00
priatelia, seriál priatelia, Foto:
Nakrúcanie odkladanej špeciálnej epizódy sa konečne rozbieha.
debata (1)

Herečka Lisa Kudrow (Phoebe) priniesla pre nedočkavých fanúšikov správu, na ktorú čakali tak dlho. Priatelia sa hýbu vpred. Dokonca, ako potvrdila, nakrútila už prvé zábery! „Ideme do toho,“ povedala na margo meškania. Naplno by sa mali kamery rozbehnúť počas skorej jari, v marci.

HBO Max stále mlčí o podobe epizódy, pre ktorú šesticu hercov vyvážili zlatom. Honoráre za niekoľko desiatok minút na obraze sa mali vyšplhať na 3 až 4 milióny dolárov. Vie sa len, že pôjde neskriptový formát, teda nie hraný. Zrejme sa diváci dočkajú špeciálu, v ktorom sa stretnú herci a zaspomínajú si na staré časy. Túto informáciu nepriamo potvrdila aj Kudrow, keď naznačila, že sa všetci pozrú aj na staré miesta.

„Nestretávame sa často a už vôbec nie pred kamerami, odkedy sme v roku 2004 skončili so seriálom,“ povedala seriálová Phoebe. O to viac sa teší na výsledok.

Novou a dôležitou správou je, že za roky čakania budú diváci odmenení dĺžkou tejto epizódy. Klasická epizóda Priateľov mala približne 20 minút. Táto špeciálna by mala mať okolo 46 minút.

Už pred niekoľkými mesiacmi povedala Jennifer Aniston, že formát „nových“ Priateľov bude iný. „Nebudeme hrať svoje charaktery, objavia sa však ich fragmenty, ktoré ľudia dobre poznajú,“ dodala seriálová Rachel.

Každopádne návrat Priateľov na pár desiatok minút bude jednou z najväčších televíznych udalostí roka 2021, nech je to už v hocijakej podobe. Pôvodne sa mali Priatelia vrátiť v máji 2020 pri príležitosti štartu streamovacej platformy HBO Max. Cestu hercom aj tvorcom zhatila koronakrízy a odvtedy sa nakrúcanie neustále posúvalo. Teraz to konečne vyzerá tak, že epizóda vznikne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus