Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne definitívny termín? Návrat Priateľov je už naozaj na dosah

Vyzerá to tak, že nekonečný príbeh okolo špeciálnej epizódy kultových Priateľov bude mať čoskoro svoj happyend! Po viacerých odkladoch.

20.11.2020 07:00
priatelia, friends, Foto:
Najnovšie správy hovoria, že produkcia nových Priateľov by mala prebehnúť v marci.
debata (1)

Pôvodne sa šestica hercov mala vrátiť ešte v máji tohto roka, špeciálna epizóda mala byť lákadlom pri štarte novej online streamovacej televízie HBO Max. Malo to byť vôbec po prvýkrát, čo sa kompletná zostava stretla na jednej scéne od skončenia seriálu v roku 2004. Za ich „ochotu“ vrátiť sa majú všetci zinkasovať poriadne tučný honorár pohybujúci sa medzi troma a štyrmi miliónmi dolárov. To sa oplatí za niekoľko desiatok minút na obraze, no nie?

V marci však svet zachvátila pandémia koronavírusu a v čase, keď sa mali rozbehnúť kamery udrela najtvrdšie. A tak prišla séria odkladov. Pôvodne sa uvažovalo, že zdržanie bude trvať iba niekoľko týždňov. Realita je omnoho krutejšia. Ďalší termín mal byť koncom augusta, čo potvrdil aj herec David Schwimmer (Ross). Všetko však padlo na bezpečnosti hercov, štábu, ale aj živého publika, ktoré malo byť kulisou.

Na margo zrušenia nakrúcania sa vyjadrila aj Jennifer Aniston pomerne jasne a stroho: „Jednoducho nakrúcanie v súčasnosti nie je bezpečné, nie to ešte so živým publikom, bodka.“ Dodala k tomu, že ju ďalší presun mrzí, pretože sa na nakrúcanie veľmi teší.

Nevyšiel ani jesenný termín, pričom ten sa javil ako reálny, keďže televízie v tom času už mohli reštartovať svoje produkcie.

Najnovšiu informáciu zverejnil herec Matthew Perry alias Chandler Bing. Podľa jeho slov je revival Priateľov preložený na marec 2021. Nakoniec to vyzerá tak, že návrat kultového seriálu sa podarí zrealizovať s ročným meškaním.

Či však budú diváci spokojní je otázne, keďže nepôjde o klasickú hranú epizódu, ale akýsi špeciál, keďže Jennifer Aniston povedala čosi prekvapujúcu, čo len rozvírilo dohady o tom, ako vôbec bude vyzerať špeciálna epizóda. A najmä o čom bude pointa. Nebudú napokon nedočkaví fanúšikovia sklamaní? „Vieme len to, že to nebude klasická epizóda, teda hraná. Nebudem Rachel, aj keď každý jeden z nás má určité fragmenty zo svojich postáv,“ šokovala Aniston.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #televízny reštart