Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Teória veľkého tresku nenápadne pokračuje! Pri tomto poskočí srdce každému

Tvorcovia sa pohrávajú s fanúšikmi Teórie veľkého tresku, posielajú im poriadne tučné odkazy prostredníctvom spin-offu o mladom Sheldonovi.

27.11.2020 07:00
sheldon, Foto:
Ďalšie odhalenie, ako pokračujú životy postáv z Teórie veľkého tresku, je odhalené.
debata (1)

Keď sa v máji 2019 Teória končila sa pozornosť scenáristov naplno sústredila na mladého Sheldona a kvalita seriálu išla poriadne nahor. Trefný humor, lepšie napísané postavy a najmä omrvinky o osudoch postáv z hlavného seriálu sa stali bežnou praxou. A diváci to milujú. V tretej sérii tak mohli diváci vidieť detské verzie postáv z Teórie veľkého tresku, návštevu mladého Shellyho v Caltechu – jeho budúcom pracovisku, ale najmä potešila správa, že sa stal otcom!

Keďže Jim Parsons je rozprávačom príbehu v spin-off seriáli, tak tvorcov napadol husársky kúsok a udobriť si fanúšikov a z času na čas vypustia poriadnu bombu. Inak to nebolo ani počas premiéry 4. série Mladého Sheldona, ktorá odštartovala začiatkom novembra s niekoľkomesačným meškaním kvôli pandémii v USA a nemožnosti nakrúcať. Dlhšie čakanie sa však vyplatilo.

Hneď v úvodnej časti s názvom Graduation vyšla najavo ďalšia správa, ktorá potešila každého skalného fanúšika. V tejto epizóde Sheldon ukončil strednú školu a chystá sa na výšku. Na jej konci, keď sa konala oslava, tak do deja vstúpil monológ Jima Parsonsa, čo by dospelého Sheldona a odkryl ďalší kúsok skladačky o živote postáv po konci Teórie veľkého tresku. To, že sa stal otcom je už známe od tretej série.

Teraz sa informácia rozšírila o ďalšie detaily. S odhalením pomohla aj jeho žena Amy (Mayim Bialik), ktorá si ako hlas zahosťovala taktiež v tejto časti. Sheldon a Amy majú spolu syna! A poznáme aj jeho meno. Je to Leonard Cooper! Odhalenie prišlo, keď Sheldon oslavoval maturitu a rodinu mu usporiadala oslavu, ktorá podľa neho bola najlepšia, akú kedy zažil. Kým neorganizoval párty pre svojho syna – Leonarda Coopera.

Následne informácia pokračovala. Pôvodne ho chcel pomenovať Leonard Nimoy Cooper, podľa herca zo Star Treku, ktorý stvárňoval jeho vzor pána Spocka. Zasiahla však Amy, ktorá dodala, že môže byť rád za Leonarda. Je teda jasné, že ich syn nesie meno po jeho najlepšom priateľovi Leonardovi Hofstadterovi.

Zostáva len dúfať, že počas najnovšej série tvorcovia dodajú divákom ďalšie informácie aj o ostatných postavách, aby sa vedelo, ako ich postavy dopadli, keďže pokračovanie v akejkoľvek forme, nateraz, nehrozí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #oseriáloch