Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízni Priatelia sú snáď prekliati! Podarí sa vôbec natočiť špeciálnu epizódu?

Návrat Priateľov nemá ustlané na ružiach. Nedočkaví diváci, ktorí čakali dlhých 16 rokov na moment, keď sa šestica hercov vôbec po prvýkrát stretne na jednom pódiu, majú teraz hlavy v smútku. Streamovacia platforma HBO Max musela prijať ďalšie ťažké rozhodnutie...

10.08.2020 07:00
priatelia, Foto:
Nedočkaví fanúšikovia Priateľov sa musia obrniť trpezlivosťou, opäť sa odsunulo nakrúcanie špeciálnej časti.
debata

A to je ďalšie odloženie nakrúcania novej neskriptovej epizódy. Tentokrát sa hovorí o jeseni, pričom už radšej nie je špecifikovaný radšej ani mesiac. Dôvod je jasný, pandémia koronavírusu, ktorá USA bičuje už niekoľko mesiacov a naberá stále na sile. Navyše vírus nepoľavuje ani v Kalifornii, kde sa nachádzajú filmové štúdiá a práve v tom pôvodnom, kde sa kedysi seriál nakrúcala mala vzniknúť aj dlhoočakávaná špeciálna časť. Situácia nie je uspokojivá ani bezpečná a preto online televízia musela prísť s logickým riešením – opäť posunúť termín.

Pôvodne sa mal návrat Priateľov nakrútiť v polovici marca, teda v čase, keď Európu a USA začala drviť pandémia. Vtedy si väčšina sveta myslela, že to bude otázka niekoľkých týždňov a svet sa vráti do starých koľají. Nový termín hovoril o májovej produkcii, pričom by sa tesne, ale predsa stihol štart HBO Max a Priatelia mali byť hlavným highligtom. Nepodarilo sa, respektíve nemohlo sa nakrúcať so živým publikom.

Ďalší termín hovoril o lete, ešte minulý mesiac David Schwimmer (Ross) spravil radosť všetkým fanúšikom, keď potvrdila nakrúcanie v prvej polovici augusta. Podmienkou bola bezpečnosť všetkých zúčastnených. Podľa najnovších informácií ani tento termín už neplatí a HBO Max hovorí o jesennej produkcii, súdiac podľa vývoja pandemickej situácie v USA, ani tento termín nemusí byť definitívny.

Na margo zrušenia nakrúcania sa vyjadrila aj Jennifer Aniston pomerne jasne a stroho: „Jednoducho nakrúcanie v súčasnosti nie je bezpečné, nie to ešte so živým publikom, bodka.“ Dodala k tomu, že ju ďalší presun mrzí, pretože sa na nakrúcanie veľmi teší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus #koronakríza