Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo ak budú noví Priatelia prepadák? Toto sa musí stať, aby to tak nebolo...

Bezpochyby jednou z najväčších udalosti roka 2020 je návrat kultových Priateľov späť na obrazovky. Avšak nadšenie môže vystriedať krutá realita. Veľké očakávania, ktoré súvisia so špeciálnou epizódou sa môžu zmeniť na veľký prepadák.

18.12.2020 07:00
priatelia, friends, Foto:
Najnovšie správy hovoria, že produkcia nových Priateľov by mala prebehnúť v auguste.
debata

Najmä, keď čakanie na výsledok trvá tak veľmi dlho. Všetko spôsobila pandémia koronavírusom, ktorá sa preháňa svetom a USA výrazne doplatili na svoj laxný prístup voči epidemickým opatreniam. To len predĺžilo produkčné delírium, ktoré vyradilo štandardný chod televízií a filmových štúdii po celý tento rok a tvrdé dozvuky ešte čaká aj rok 2021. Pre štart novej streamovacej platformy HBO Max mal byť pilierom práve kultový sitkom.

Nič z toho sa nemohlo naplniť. Nakrúcanie sa z pochopiteľných príčin muselo odložiť, aj napriek tomu, že mali panovať prísne pravidlá. Nikto však nechcel riskovať nákazu. Bolo by to vôbec po prvýkrát, čo by sa šestica hercov stretla na jednom pódiu po 16 rokoch, odkedy sa vysielala posledná časť. Dôvod na ich niekoľko desiatok minút trvajúce účinkovanie je priam miliónový, honoráre by sa mali pohybovať medzi 3 až 4 miliónmi dolárov pre každého.

Postupne sa potvrdilo, že nepôjde o klasickú hranú epizódu, kde herci nebudú hrať známe vtipné postavy, pôjde o špeciálnu časť, ktorá skôr bude pripomínať dokument, prípadne talk-šou. Po tejto správe mnohých zamrzol v horúcom lete úsmev na tvári. Toto nikto nečakal, všetci si zrejme mysleli, že konečne uvidia plnohodnotné pokračovanie životov Rachel, Monicy, Phoebe, Joeyho, Chandlera a Rossa.

Panujú preto oprávnené obavy, aby sa z očakávaného trháku nestal trapas podobne ako pri minuloročnom návrate Beverly Hills 90210. Existujú viaceré priania divákov, ktoré by mohli objaviť v špeciálnej časti, aby uspokojila aj tých najvernejších fanúšikov sitkomu.

1. Návrat do kaviarne

Viete si predstaviť, že by šestica priateľov nestretla v legendárnom Central Perku a nedali si kávu a koláč a nerozoberali svoje životné trapasy na „svojom“ gauči?

2. Legendárne hlášky

Iste budú všetci čakať na rôzne hlášky, avšak všetkým kraľuje Joeyho – Ako sa máš?

3. Phoebe musí zaspievať

Phoebe a jej spevácka kariéra! Tiahla sa celým seriálom, pričom jej nikdy nikto nepovedal, že nevie spievať a jej piesne sú príšerné. A práve preto všetci milujú Smradľavú mačku.

4. Návrat vedľajších postáv

Počas desiatich sezón sa v seriáli premlelo nespočetné množstvo hosťujúcich postáv, medzi nimi aj veľké hviezdy ako Bruce Willis alebo Brad Pitt. No aj tak všetci chcú znova vidieť Gunthera a najmä Janice!

5. Všetci pokope

A najmä všetci chcú vidieť, že Ross a Rachel sú spolu. Phoebe je stále šťastne vydatá s Mikeom, Chandlera neopustil humor a dočkali sa s Monicou aj potomstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus