Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat Priateľov je tentokrát na spadnutie! Je známy ďalší dátum nakrúcania

Neubehne mesiac, ale aspoň týždeň, aby sa neobjavili ďalšie "zaručené" správy o seriálovej udalosti tohto roka - návratu Priateľov. Teraz je to tu opäť! A vyzerá to tak, že konečne sa diváci dočkajú toho, načo čakali dlhých 16 rokov.

27.07.2020 07:00
priatelia, friends, seriál priatelia, Foto:
Návrat Priateľov sa možno udeje v auguste.
debata

Na možný dátum dlhoočakávaného stretnutie všetkých šiestich hercov zo seriálu upozornil sám David Schwimmer (Ross) v talk-šou Jimmyho Kimmela. Priatelia sa mali bombasticky vrátiť v jednej špeciálnej epizóde v máji tohto roka. Malo sa tak stať pri príležitosti štartu novej streamovacej televízie HBO Max. Lenže prišla koronakríza, ktorá USA zasiahla veľmi tvrdo a nakrúcanie sa muselo odložiť.

S pribúdajúcimi týždňami, keď sa situácia len zhoršovala, tvorcovia museli prehodnotiť svoje plány. Pôvodne si všetci mysleli, že za pár týždňov bude po všetkom a májový dátum stihnú splniť, hoci aj na poslednú chvíľu. Opak bol pravdou.

Medzičasom ubehlo niekoľko mesiacov, počas ktorých sa objavili rôzne špekulácie a úvahy, kedy by bolo možné vrátiť sa pľac. Popritom sa potvrdili detailnejšie informácie o podobe celej špeciálnej epizódy, za ktorú hviezdy skasírujú medzi 3 a 4 miliónmi dolárov. Tieto novinky však nespôsobili veľkú radosť a len potvrdili zvláštny formát, ktorý nebude mať nič spoločné s pôvodným seriálom.

Čo potvrdila aj Jennifer Aniston. Tá nedávno hovorila o tom, že pôjde o akýsi špeciál bez scenáru a nepôjde o hranú epizódu a herci nebudú hrať svoje postavy.

Ubehlo opäť niekoľko týždňov a Priatelia sú opäť na pretrase. Zas a znova sa špekuluje o možnom dátume nakrúcanie. David Schwimmer u Jimmyho Kimmela potvrdil, že kamery by sa mali rozbehnúť v auguste. „Úprimne povedané musíme počkať týždeň, možno dva a uvidíme, ako sa bude vyvíjať situácia. Potom sa rozhodne, či je všetko bezpečné. Ak nie, budeme musieť opäť čakať,“ povedal herec na margo možného nakrúcania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus #koronakríza