Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sheldon a Amy z Teórie veľkého tresku opäť spolu! Nový seriál bude bomba

Bude to ďalší splnený sen fanúšikov kultového sitkomu, ktorý sa skončil pred viac ako rokom? Jim Parsons a Mayim Bialik znova spájajú sily, aby mohli divákov poriadne pobaviť. Ak nebolo korony, tak ich nový seriál by diváci videli už od septembra.

20.07.2020 07:00
jim parsons, mayim bialik, teória veľkého tresku, Foto:
Obľúbená dvojica z Teórie veľkého tresku spája sily a spolu vytvorili nový komediálny seriál, ktorý sa čoskoro dostane k divákom.
debata

Nepôjde však o pokračovanie Teórie veľkého tresku, ako by si mnohí priali. V sitkome stvárnili osudové a mimoriadne vtipné duo Sheldona a Amy a obaja herci ukázali, aká skvelá chémia medzi nimi funguje. Na tento obrovský úspech chcú nadviazať ich vlastným seriálom, ktorého sú aj tvorcami. Pochopiteľne, opäť pôjde o komédiu, nikto si nevie predstaviť takú Mayim Bialik v dramatickej úlohe. Nový seriál má názov Call Me Kat a pôjde o americkú adaptáciu pôvodne britského sitcomu.

Kto by však čakal, že sa na obraze mihne aj Jim Parsons, tak sa mýli. Herec po skončení Teórie veľkého tresku sa nechal počuť, že sa chce venovať viac produkovaniu ako aktívnemu hraniu. Bol to práve Parsons, ktorý je zodpovedný za koniec Teórie, pretože požiadal tvorcov, aby jeho príbeh ukončili počas dvanástej série. Tvorcovia sa rozhodli radšej celý seriál ukončiť. Teória bez Sheldona by nebola Teória. Pritom herci boli uprostred multimiliónových rokovaní o ďalšom predĺžení komediálneho seriálu. Televízia CBS chcela vybojovať trinástu a štrnástu sezónu, aj za cenu, že by museli platiť obrovské honoráre. Nič z toho na neuskutočnilo.

Parsons sa nedávno mihol v dramatickom seriáli Hollywood z dielne Netflixu, kde mnohých zaskočil v poriadne negatívnej úlohe. Jednoducho sa chce z ikonickej role vymaniť. Čo sa týka nového seriálu Call Me Kat bude vystupovať ako producent. Hlavnú úlohu stvárni práve Mayim Bialik, ktorá bude taktiež producentkou.

Novinka sa bude točiť okolo 39-ročnej Kat, ktorá sa bude bortiť so starosťami s panovačnou matkou, ale aj okolím a rozhodne sa spraviť rázny krok vo svojom živote. Použije peniaze, ktoré jej rodičia šetrili na jej svadbu, ktorá sa nikdy neuskutočnila a otvorí si vlastnú kaviareň a jej smoliarsky život naberie úplne nový smer. Stretne nových ľudí, nové problémy, ale aj nové radosti a možno aj osudového muža!

Televízia FOX dala Call Me Kat zelenú a objednala si tento námet rovno ako seriál. Overení tvorcovia, skvelé herecké obsadenie dáva tušiť, že toto môže byť nový komediálny hit. Kvôli pandémii v USA nateraz nie je jasné, kedy sa rozbehne produkcia, o dátume premiéry je preto priskoro špekulovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Parsons #Teória veľkého tresku #oseriáloch #Mayim Bialik