Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nebudeme hrať postavy z Priateľov, hovorí Aniston. O čom bude špeciálna časť?

Posledné týždne prebiehali horlivé debaty o tom, či sa noví Priatelia nakrúcajú alebo nie. Teraz sa pozornosť presmerováva inam. Vôbec po prvýkrát sa k revivalu oficiálne vyjadrili aj samotní herci a to, čo povedali poriadne prekvapilo.

29.06.2020 07:00
friends, priatelia, seriál priatelia, Foto:
Premiéra Priateľov sa očakáva na jeseň. Budú fanúšikovia spokojní?
debata

Pôvodne sa mali Priatelia objaviť koncom mája, keď odštartovala nová streamovacia televízia HBO Max. Avšak veľkolepý event sa kvôli pandémii, ktorá v USA nabrala obludné rozmery, sa nemohol zrealizovať kvôli bezpečnosti. Šestica hercov sa mala vrátiť to pôvodného štúdia, kde kultový seriál kedysi vznikal a pravdepodobne aj do kulís. Chýbať nemalo ani živé publikum. Jednoducho sa malo vrátiť do podoby ako spred takmer dvadsiatich rokov, keď kamery bežali naplno.

Pôvodná idea sa zrealizovať teda nemohla. Množili sa správy, že sa všetko nakrúca v tajnosti, za prísnych hygienických opatrení, pretože bol doslova zázrak dať dokopy všetkých šesť a neustále odsúvanie znižovalo šancu zrealizovania neskôr. Nakoniec sa nič také nepotvrdilo a produkcia Priateľov je odložená na neurčito, kým situácia dovolí plnohodnotne nakrúcať a ten čas sa nezadržateľne blíži. Práve mesiac júl by mal byť zlomový.

O pripravovanej špeciálnej epizóde, za ktorú herci dostanú astronomický honorár šplhajúci sa k štyrom miliónom dolárov za pár desiatok minút na obraze, sa vyjadrila Jennifer Aniston (Rachel) a Lisa Kudrow (Phoebe) v rozhovore pre Variety.

„Myslím si, že to bude zábavné, ak sa dostaneme z karantény a spravíme našu revivalovú epizódu,“ povedala na úvod Aniston a Kudrow ju doplnila: „Áno, bude naozaj fantastické, neviem sa dočkať, keď to spravíme. Naozaj sa neviem dočkať. Musíme povedať, že nevieme všetko o tejto epizóde. Budeme aj my sami prekvapení.“

Jennifer Aniston však nadviazala na toto vyjadrenie a povedala čosi prekvapujúcu, čo len rozvíri dohady o tom, ako vôbec bude vyzerať špeciálna epizóda. A najmä o čom bude pointa. Nebudú napokon nedočkaví fanúšikovia sklamaní? „Vieme len to, že to nebude klasická epizóda, teda hraná. Nebudem Rachel, aj keď každý jeden z nás má určité fragmenty zo svojich postáv,“ šokovala Aniston. Kudrow potvrdila, že nebude Phoebe.

Otázok okolo nových Priateľov teda pribúda a nakoniec môže prísť aj sklamanie z výsledku. Všetci totiž očakávajú, že uvidia svoje obľúbené postavy po 16 rokoch od poslednej klapky. Nemusí sa tak stať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max #koronavírus #koronakríza