Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smutné priznanie pravdy! "Noví" Priatelia naozaj nebudú, ako bolo sľúbené

Mala to byť veľká seriálová udalosť. Možno najväčšia za posledné roky. Lenže koronavírus a následná svetová pandémia zastavila celý svet. V USA, kde sa nakáza rozšírila extrémne rýchlo a dosahuje najvyššie hodnoty z celého sveta, sa zastavila produkcia seriálov, filmov. Televízie musia vymýšľať plán B, ako fungovať.

20.04.2020 07:00
priatelia, friends, seriál priatelia, Foto:
Kedy sa objaví špeciálna epizóda Priateľov je vo hviezdach.
debata

Nová streamovacia televízia HBO Max, ktorú má pod patronátom filmové štúdio Warner Bros. s jednou z najväčších filmových a seriálových knižníc sveta, neodštartuje tak pompézne, ako sa pôvodne plánovalo. Pandémia zhatila highlight tohto roka a stále bližšie nešpecifikovaný návrat Priateľov nebude k dispozícii v máji, keď mala nová online stanica vstúpiť na trh a otriasť aj Netflixom.

Teraz Warner Bros. muselo oficiálne priznať, že diváci si musia stále vystačiť s DVD kolekciou, ktorú značne promuje od januára tohto roka, keďže kultoví Priatelia zmizli z obrazoviek. Netflix, ktorý dlhé roky platil extra drahé vysielacie práva o ne prišiel práve pre štart HBO Max. Pre amerických divákov nastala priam nepredstaviteľná situácia, keď nemali niečo k dispozícii. Práve májový štart nového televízneho hráča malo vrátiť k ľuďom všetkých 10 sezón a celkovo 236 epizód.

Čerešničkou na torte mala byť špeciálna epizóda, v ktorej by sa po prvýkrát od skončenia seriálu spred 16 rokov, stretli všetci protagonisti seriálu. Dôvod na návrat má Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer naozaj veľký. Za epizódu trvajúcu, zrejme, niekoľko desiatok minút dostanú rekordný honorár, ktorý sa pohybuje medzi 3 a 4 miliónmi dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #oseriáloch #HBO Max