Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne! Po roku prichádza posledná séria Teórie veľkého tresku na Slovensko

Tak konečne sa konca obľúbeného sitkomu dočkajú aj diváci, ktorí sa spoliehajú na slovenské televízie. Už v pondelok štartuje koniec Teórie veľkého tresku. Uvedie ju televízie Dajto patriaca pod Markízu.

02.03.2020 07:00
teória veľkého tresku, big bang theory, Foto:
Skúsite poslednú sériu so slovenským dabingom?
debata

Kto bude chcieť pozerať dvanástu sériu veselých príbehov, bude musieť sedieť pri televízore už krátko po dobrom obede. Dajto začína s prvou epizódou o 14.10. Ide o pomerne zvláštne zvolený čas, ktorý zastihne skôr mladších divákov, ktorí sa vracajú zo školy. Navyše ide o premiéru, dalo by sa čakať, že televízia sa pokúsi zasiahnuť aj pracujúcu časť publika. Pravdou však je, že znova sa ukazuje zvláštne vnímanie akvizičných seriálov zo strany slovenských televízií.

Posledných 24 príbehov prichádza na Slovensko takmer až po roku od odvysielania záverečnej časti v USA a za ten čas už Markíze ušiel dávno vlak vyrukovať s exkluzívnou a rýchlou premiérou. Napríklad v Čechách sa dvanásta séria vysielala len s niekoľkotýždňovým oneskorením a veľmi rýchlo sa objavila aj na HBO GO, samozrejme aj s českým dabingom. Takže fanúšikovia seriálu mali možnosť zhliadnuť rozuzlenie príbehov partičky vedcov a Penny už pomerne dávno.

Teória veľkého tresku má na konte 52 nominácii na cenu Emmy, pričom 10 z nich premenila aj na víťazstvo. Posledná epizóda bude odvysielaná v máji 2019. Na konte bude mať 279 odvysielaných epizód a ho seriálovej histórie sa zapíše ako najdlhšie vysielaná multi-kamerová komédia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #oseriáloch #televízia Markíza