Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda Gilmoriek opäť v seriáli! Pozrite sa, bude to poriadne veselé

Seriál Gilmore Girls je dodnes milovaným kultom, ktorý nikdy neomrzí a fanúšikovia márne čakajú na ďalšie premiérové epizódy z dielne Netflixu. To však neznamená, že hlavné hviezdy seriálu zaháľajú.

07.01.2020 07:00
Lauren Graham Foto: ,
Lauren Graham zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov.
debata

Taká Alexis Bledel (Rory) už niekoľko sezón hviezdy v mrazivom seriálu Príbeh služobníčky, v ktorom jasne ukázala, že je schopná predviesť herecký výkon v ťažkej dráme a odmieta byť len komediálnou herečkou spájanou s Gilmorkami. Taká Lauren Graham (Lorelai) sa po skončení seriálu stala hlavnou tvárou rodinnej drámy Parenthood, ktorý si získal obrovskú priazeň miliónov divákov po celom svete, paradoxne slovenské televízie tento seriál úplne odignorovali. Účinkovala aj vo viacerých hollywoodskych filmoch. Stále je však škatuľkovaná do úloh v ľahších žánrov, očividne jej to nevadí.

Je však pravdou, že Gilmore Girls zostanú navždy zafixované ako ich životné úlohy. Po pomerne dlhej odmlke sa vracia naplno do sveta seriálov aj Lauren Graham, stvárni jednu z hlavných úloh v novinke s názvom Zoey's Extraor­dinary Playlist. Televízia NBC chce začiatkom januára staviť na zábavu a tento seriál spĺňa všetky podmienky. Hlavná hrdinka Zoey (Jane Levy) si žije svojim obyčajným životom, rieši vzťahy, prácu, rodinu, avšak chýba jej partner, láska, deti. Až nehoda jej zmení život natoľko, že si možno nájde toho pravého, najmä, keď bude počuť jeho myšlienky.

Počas rutinného vyšetrenia sa stane nehoda a skrat elektriny jej dá do vienka schopnosť počuť myšlienky svojho okolia. Problémom však bude, že jej okolie bude všade naokolo spievať. Zoey sa teda ocitne vo svete plnom hudby a najmä vtipných a absurdným situácií a postupne zistí, že o veľa veciach je lepšie nevedieť a nepočuť.

Nový seriál má premiéru 7. januára a aj Lauren Graham predvedie svoje spevácke kvality.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lauren Graham #Ženy z rodu Gilmorovcov #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #oseriáloch #Zoey´s Extraordinary Playlist