Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kedysi tento sitkom milovali milióny! Teraz sa končí aj jeho reštartovaná verzia

Netflix vie byť aj nekompromisný! Streamovacia služba je síce symbolom bezpečného domova pre seriály. Svoje hity vie však rázne ukončiť. To je aj prípad obľúbeného sitkomu Fuller House, ktorý je voľným pokračovaním niekdajšieho hitu Full House (Plný dom), ten sa vysielal aj na Slovensku.

06.12.2019 07:00
fuller house, plný dom, Foto:
Seriál Fuller House sa definitívne lúči. Končí po piatich sezónach.
debata

Komediálny Plný dom (Full House) je dobre známy aj slovenským divákom. Príbeh o otcovi Dannym Tannerovi troch dcér (DJ, Stephanie, Michelle), ktoré musí po smrti manželky vychovávať sám s pomocou švagra Jesseho a priateľa Joeyho si získal milióny divákov po celom svete. Vysielal sa od roku 1987 do 1995, vzniklo osem sérií, celkovo 192 epizód. Po viac ako dvadsiatich rokoch sa seriál vrátil a v mnohom nadviazal tam, kde skončil.

Tvorcovia Fuller House zrecyklovali nápad o rodine a zamerali sa na dospelú DJ, ktorá prišla o svojho muža a spolu s troma chlapcami sa vracia domov, kde si musí dať život znova dokopy. Pomocnú ruku jej podáva sestra Stephanie a ich najlepšia priateľka Kimmy. Všetci sa opäť stretnú v pôvodom dome Tannerovcov a znova prežívajú rôzne životné peripetie, hlavne tie úsmevné.

Teraz je všetkému koniec. Od 6. decembra Netflix sprístupní piatu a finálnu sériu a diváci sa musia zmieriť, že aj Tannerovci sa opäť idú lúčiť. Tentokrát definitívne a bez žiadnej šance na návrat. Práve Fuller House je dôkazom úspešného revivalu. Mnohé seriály sa v poslednom období vrátili a len máloktorý sa môže popýšiť, že druhá verzia vydržala na obrazovkách päť sezón. Rozlúčková séria bude mať 18 epizód.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Plný dom #oseriáloch #Fuller House