Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Uf, toto bolo rýchle! Poznáme meno prvého seriálového prepadáku tejto sezóny

Televízna sezóna 2019/2020 sa v USA začala len koncom septembra a po pár týždňoch sa ukázali prvé fatálne zlyhania a potupa. Je známe prvé meno seriálového odpadlíka.

23.10.2019 07:00
sunnyside, Foto:
Prvý prepadák tejto sezóny má názov Sunnyside.
debata

Neprekvapujúco je to komediálna novinka Sunnyside z dielne televízie NBC. Komédie nikdy nemali na ružiach ustlané, čo sa týka diváckej priazne. Hoci sa televízie všemožne snažia rok čo rok prinášať viacero humorne ladených seriálov, málokedy s nimi uspejú. Pritom práve Sunnyside bola vlajkovou loďou jesennej ponuky z radu komédií. V hlavnej úlohe sa objavil známy herec Kal Penn, ktorý sa na seriáli aj autorsky podieľal.

Diváci však tento námet veľmi rýchlo odmietli. Stačili len tri epizódy s katastrofálnou sledovanosťou a NBC seriál promptne stiahla z vysielania. Na jej štvrtkové miesto príde tretia a posledná séria hitu Will & Grace, ktorá sa mala pôvodne vrátiť až začiatkom roka 2020.

Sunnyside rozpovedal príbeh Garretta Modiho (Penn), ktorý vo svojom znemožnení ako politik dostáva druhú šancu na imigračnom úrade, kde jeho úlohou je pre svoju pridelenú skupinku cudzincov získať americké občianstvo.

Seriál nezískal priazeň divákov od prvej epizódy. Premiéru seriálu si pozrelo len 1.77 milióna divákov s ratingom 0.4, čo „ťažké“ podpriemery pre NBC. Nasledujúce týždne boli ešte tragickejšie, keď krivka sledovanosti klesla len k jednému miliónu. Už po odvysielaní prvej časti bolo jasné, že tento seriál čaká veľmi skorý koniec. Televízia má však v pláne nakrútiť všetkých objednaných 11 epizód, aktuálne sa nakrúca siedma a uvedie ich na vlastnej online platforme. Nezostanú teda neodvysielané, ako to bolo vo zvyku po minulé roky.

Nečakane sa teda vráti bláznivý sitkom Will & Grace, ktorý sa s novou sériou rozlúči s divákmi a NBC si sľubuje lepšie výsledky. Druhú sériu sledovalo v priemere 3 milióny divákov. Tvorcovia si pripravili bombastický záver a happyend pre hlavné postavy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Will & Grace #oseriáloch #Sunnyside