Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Teraz sa ukáže pravda! Prežije Sheldon bez Teórie veľkého tresku?

Populárny komediálny seriál o mladom Sheldonovi čaká skúška ohňom a už čoskoro sa ukáže, či zvládne existovať aj bez svojho seriálového súrodenca Teórie veľkého tresku.

11.09.2019 07:00
young sheldon, mladý sheldon, malý sheldon,... Foto:
Mladého Sheldona čaká ťažká skúška, musí dokázať, že vie prežiť aj bez Teórie veľkého tresku.
debata

Televízia CBS posledných dvanásť rokov mala v Teórii veľkého tresku skalopevnú istotu nadpriemernej sledovanosti. Bolo logické, že sa bude snažiť zo silnej značky vyťažiť, čo najviac a preto pred dvoma rokmi vznikol prvý spin-off mapujúci detské roky geniálneho Sheldona Coopera. Všetkým bolo jasné, že z tohto seriálu prepadák nikdy nebude. Stanica nenechala nič na náhodu a vytvorila silný komediálny tandem.

Teória veľkého tresku bola zárukou silnej nábehovej krivky aj pre mladého Sheldona, ktorý „zdedil“ drvivú väčšinu a zabezpečil si tak ľahké prežitie. Koncom septembra štartuje už tretia séria a televízia, medzičasom, potvrdila vznik aj štvrtej. Avšak až teraz sa ukáže, či predchádzajúca popularita seriálu bola skutočná.

Sledovanosť okolo 11 miliónov divákov je v možnom ohrození. Dokáže Sheldon prilákať divákov aj bez Teórie? Alebo budú fanúšikovia bláznivého sitkomu hladní po ďalších príbehoch a plynulo prejdú k spin-offu. Bude zaujímavé sledovať celú danú situáciu.

Teória veľkého tresku sa skončila v máji tohto roka po dvanástich sezónach. Televízia CBS vyvíjala enormnú snahu dohodnúť sa s hercami na podmienkach nového multimiliónového kontraktu, ktorý by im priniesol ešte vyššie honoráre. Nakoniec všetko padlo na neochote herca Jima Parsonsa (Sheldon) pokračovať v nakrúcaní a požiadal tvorcov, aby jeho príbeh na konci dvanástej série ukončili, ak mala vzniknúť trinásta a štrnásta séria.

Nakoniec padlo rozhodnutie ukončiť celý seriál, pretože Teória veľkého tresku bez Sheldona by nemala význam. Aktuálne sa špekuluje o tom, že by mohol vzniknúť aj druhý spin-off seriál. Pred časom boli v hre dve alternatívy. Buď samostatný seriál o Penny a Leonardovi alebo o Howardovi a Rayovi. Nič oficiálne nie je potvrdené a preto sa nedá rátať s tým, že v najbližšom období sa Teória veľkého tresku v akejkoľvek podobe vráti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #Young Sheldon #oseriáloch