Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bol by dokonalým partnerom pre každú ženu. Lenže tento vdovec je čudák!

Ešte dva mesiace budú televízie v oddychovom móde, kým sa na divákov vyrútia seriály z novej sezóny. Pokračujeme v predstavovaní noviniek a táto sa pokúsi zaujať humorom - The Unicorn (Jednorožec).

30.07.2019 07:00
the unicorn, walt goggins, Foto:
Nájde dokonalý partner a otec novú životnú lásku a mamu pre svoje dcéry?
debata

Televízia CBS sa po dvanástich rokoch ocitne bez svojej stálice a komediálneho „zlatého vajca“ Teórie veľkého tresku. Začína sa tak hľadanie vhodného nástupcu, ktorý by mohol aspoň čiastočne napodobniť úspech na jar skončeného hitu. Asi len málokto verí, že sa na obrazovkách objaví seriál, ktorý by dokázal byť novou Teóriou.

Pozornosť však príjemne púta novinka The Unicorn s hercom Waltonom Gogginsom v hlavnej úlohe. Jeho postava Wada je stelesnením dokonalého otca, manžela, priateľa. Je pozorný, ohľaduplný, citlivý, milujúci. Je však sám. Pred rokom stratil manželku a predtým dom plný lásky obýva s dvoma dcérami. Priatelia a okolie by Wadeovi doprialo lásku a životnú partnerku, ktorá by dokázala vyplniť prázdnotu v jeho srdci.

Wade je so svojim životom spokojný. Pozornosť venuje dcérkam, udržuje chod domácnosti, stretáva sa s priateľmi a snaží sa užiť si život. Jeho najbližší ho postupne privedú k myšlienke hľadať si ženu a roztočí sa vtipný a dojemný kolotoč nečakaných situácií s rodinou, ale aj priehrštím susediek, ktoré by radi skončili v jeho náručí. Lenže Wade pri tom všetkom nie je prototyp na randenie a zabudol flirtovať. Musí sa vrátiť o 20 rokov späť a spomenúť si, aké to bolo hľadať si ženu.

The Unicorn pôsobí spomedzi ponuky komédii ako jedna z najlepších. Nesnaží sa byť nasilu vtipný, prináša kombináciu klasických rodinných zvláštnych situácií a má byť zárukou rodinného humoru. Preto z tohto seriálu druhá Teória veľkého tresku nebude. Môže byť však vhodnou alternatívou. Do vysielania sa dostane už túto jeseň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Unicorn