Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šikanovaná herečka z NCIS sa vracia s novým seriálom. A vyzerá to dobre!

Herečka Pauley Perrette sa po dvojročnej odmlke čoskoro vráti na televízne obrazovky! Nečaká ju návrat do NCIS, bude hviezdou komediálnej novinky Broke. Pokračujeme v predstavovaní seriálových noviniek z dielne televízie CBS.

06.08.2019 07:00
pauley perrette, broke, seriál broke, Foto:
Herečka Pauley Perrette sa naplno vráti na obrazovky začiatkom budúceho roka v novinke Broke.
debata

Perrette sa dokonca vracia do televízie, ktorá ju pred rokmi hodila cez palubu. Zdá sa, že vojnová sekera je zakopaná a herečka dostala od bývalého zamestnávateľa cenu útechy v podobe vlastného seriálu, kde môže naplno zažiariť. Navyše sa predstaví v diametrálne odlišnej polohe, na akú boli diváci zvyknutí. I keď v NCIS stvárňovala pojašenú Abby, v novinke Broke naplno predvedie svoj komediálny talent. A bude sa na čo pozerať.

Práve pripravovaná komédia Broke sa javí ako jedna z najlepších noviniek prichádzajúcej televíznej sezóny 2019/2020. Cesta k novému seriálu bola poriadne tŕnistá. Perrette oznámila koniec v NCIS počas jeho 15. sezóny a naznačila, že za všetko môže psychické a fyzické násilie v zákulisí.

Vtedy konkrétneho vinníka/vinníkov nemenovala. Za všetkým je opakované fyzické násilie, ktorého bola obeťou. Na sociálnej sieti sa rozhovorila o tom, že bola obeťou mediálnej mašinérie, ktorá jej dlho nedovolila povedať pravdu. Hoci herečka (radšej) nekonkretizovala konkrétneho páchateľa, veľmi otvorene hovorí o tom, ako musela roky mlčať o rôznych praktikách.

Mohlo by sa zdať, že v dnešnej dobe, keď sa televízie snažia vyhnúť škandálu s obťažovaním a násilím, sa stanica CBS postaví na stranu obete. Očividne sa stal presný opak. Tým, že tvorcovia mali dostatok času napísať Perrette dostatočný koniec, tak aspoň na obrazovkách skončila Abby ako hrdinka.

Po roku a zároveň pár mesiacov pred oznámením vzniku jej nového seriálu, sa herečka rozhodla pomenovať pravého vinníka a poriadne zatriasla celým zákulisím NCIS. Prezradenie mena prišlo v súvislosti s opakovanými otázkami, či a kedy sa vráti do obľúbenej kriminálky, ktorú stále sledujú milióny divákov.

Perrette je, podľa jej slov, vydesená z hlavnej hviezdy seriálu Marka Harmona (Gibbs), ktorý má byť hlavným vinníkom jej odchodu a dlhodobého napádania počas nakrúcania.

Nový seriál Broke by sa mal dostať do vysielania začiatkom budúceho roka a pôjde o klasický štúdiový sitkom o neštandardnej slobodnej matke Jackie (Perrette), ktorá sa stará o svojho mimoriadne bystrého päťročného syna. Ich život bez pravidiel naruší príchod jej sestry, s ktorou sa nevidela roky. Elizabeth (Natasha Leggero) jej oznámi, že spolu s manželom Javierom (Jaime Camil) a Javierovým bytostne oddaným asistentom/šo­férom/priateľom Luisom (Izzy Diaz) sú na mizine a sťahujú sa k nej. Razom do seba narazia dva úplne odlišné svety obyčajných ľudí a nadutých boháčov, ktorým sa splnila najhoršia nočná mora a stali sa obyčajnými.

Roztočí sa tak kolotoč vtipných situácií, kde sa v malom dome bude tesniť viacero ľudí, ktorí nikdy spolu nemali žiť a postupne si uvedomia, že ich svety nie sú až také odlišné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #NCIS #Pauley Perrette #Broke