Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je koniec Teórie veľkého tresku! Ako sa herci rozlúčili so seriálom?

Dotočené! Padla posledná klapka, svetlá zhasli, smiech utíchol. Teória veľkého tresku nakrútila svoju poslednú epizódu a odišla do histórie televíznej zábavy. Presne pred týždňom sa zišli všetky hlavné postavy najsledovanejšieho sitkomu sveta, aby nakrútili posledné zábery. Svet ich uvidí 16. mája.

07.05.2019 07:00
teória veľkého tresku, the big bang theory,... Foto:
Ťažko predstaviteľné sa stalo skutočnosťou. Nakrúcanie Teórie veľkého tresku sa skončilo.
debata

Nezabudnuteľná partička vedátorov – Sheldon, Leonard, Howard, Rajesh, k tomu Penny, ktorá sa vymyká ich chápaniu, neskôr pribudla Bernadette a Amy a spolu vytvorili neopakovateľný komediálny seriál. Ten sa dotkol svojim humorom a neopakovateľnými dialógmi miliónov divákov po celom svete. Televízia CBS sa s ním však musí rozlúčiť po 12 rokoch nakrúcania.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Final group scene That’s a wrap @bigbangtheory_cbs

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco),

Hoci ešte pred niekoľkými mesiacmi sa pokúšala zvrátiť prichádzajúci koniec a chcela vyvážiť herecké osadenstvo zlatom, aby podpísali kontrakt na trinástu a štrnástu sériu. Herec Jim Parsons (Sheldon) požiadal tvorcov, aby ho po aktuálnej sezóne vyškrtli. Hlavný showrunner Chuck Lorre musel spraviť ťažké rozhodnutie a radšej oznámil koniec nakrúcania. Teória veľkého tresku bez Sheldona nie je Teória veľkého tresku.

Nepredstaviteľné sa stalo skutočnosťou. Najsledovanejší a teraz už aj najdlhšie vysielaný hraný komediálny seriál sveta sa musí skončiť a dôvod nebola klesajúca sledovanosť. Je pravdou, že počas aktuálnej 12. série sa krivka o malý kúsok posunula smerom nadol. Stále si nové príbehy púšťalo 12 miliónov divákov a konkurencii nedal šancu. Rozhodnutie o konci nakrúcania prišlo, našťastie, skoro a tak tvorcovia mohli príbeh prirodzene nasmerovať k jeho záveru a priviesť späť postavičky, ktoré počas dvanástich sezón v deji mihli.

CBS sa so seriálom lúči veľmi ťažko. Teórii veľkého tresku preto dopriala špeciálne dvojité finále, za ktorým bude nasledovať špeciálny dokument mapujúci celú históriu seriálu a prinesie neopakovateľné spomienky. Záverečná epizóda sa zčasti nakrúcali bez divákov na žiadosť hercov, pre ktorých bola rozlúčka s postavami emočne náročná. V utorok 30. apríla sa pred publikom točili už len vybrané scény.

Obľúbeným hercom sa dostalo veľkej pocty a na veľkej oslave sa ich prínos do sveta televíznej zábavy zapísal navždy. Všetci zanechali odtlačky svojich rúk pred TCL Chinese Theatre a pripojili sa k tým najväčším hereckým hviezdam, ktorým odtlačky sú tam umiestnené.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Grateful for the endless dream that is the @bigbangtheory_cbs

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Done. ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jim Parsons (@therealjimparsons),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #oseriáloch