Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec Teórie veľkého tresku bude bez divákov. Herci neudržia slzy

Hoci Hra o tróny momentálne zatieňuje všetko a všetkých v seriálovom svete, faktom zostáva, že v máji diváci dajú zbohom aj Teórii veľkého tresku. Teda najdlhšie vysielanému sitkom v dejinách.

19.04.2019 07:00
teória veľkého tresku, big bang theory, Foto:
Posledná klapka Teórie veľkého tresku sa blíži.
debata

Sheldon, Leonard, Rajesh, Howard, Penny, Bernadette a Amy sa už 16. mája definitívne rozlúčia s divákmi, v špeciálnom hodinovom finále celého seriálu. Tvorcovia sa nechali počuť, že posledná epizóda bude bombastická a seriál sa rozlúči ako inak – veľkým treskom. Samotné nakrúcanie sa začne už 30. apríla a hercov, ale aj štáb to bude silný moment, keďže sa budú musieť rozlúčiť po dvanásťročnom nakrúcaní.

V súvislosti s nakrúcaním príde k dôležitej zmene. Teória veľkého tresku je klasický interiérový komediálny seriál, ktorý sa nakrúca pred živým publikom, ktoré dodáva bezprostredné reakcie do finálneho strihu. O poslednú epizódu, ktorú by tak niekoľko desiatok vybraných divákov videlo v predstihu by bol veľký záujem. Tvorcovia museli siahnuť k zmene a posledná dvojepizóda sa bude robiť bez divákov.

Ide o pomerne prekvapujúci krok. Reakcie divákov sa budú pridávať dodatočne. K tomuto kroku sa uchýlili vzhľadom k prianiu celého hereckého obsadenia, pre ktoré je rozlúčka so seriálom veľkou emocionálnou záťažou. Nie je tajomstvom, že herci sú dobrými priateľmi aj mimo kamier a Teória je jeden z mála seriálov, ktorý nesprevádzali nezhody medzi hercami.

Nedávno herečka Kaley Cuoco (Penny) sa na túto tému rozhovorila a potvrdila fakt, že rýchlo blížiaci sa termín nakrúcania finále bude bez divákov. Producenti chcú dopriať hercom dostatočný priestor na posledné scény, ktoré sa budú musieť viackrát opakovať, pretože, podľa Cuoco, nikto neudrží slzy na uzde. A ako tvrdí, ona bude prvá, kto preplače celé nakrúcanie.

Produkcia finále si teda vyžiada intimitu pre všetkých. Zároveň povedala, že by si rada z pľacu zobrala suvenír, teda s robotmi, ktorá je súčasťou jej seriálového bytu a sprevádza ju od pilotnej epizódy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba