Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Teória veľkého tresku stihla prekonať ďalší rekord! Stala sa...

Koniec Teórie veľkého tresku sa nezadržateľne blíži. Už tento štvrtok sa seriál vracia na obrazovky, po mesačnej pauze, aby divákom ponúkol posledné epizódy dvanástej série. Sedemnásta epizóda spustí záverečnú fázu vysielania, špeciálne hodinové finále má naplánovanú premiéru 16. mája.

04.04.2019 07:00
teória veľkého tresku, big bang theory, Foto:
Koniec Teórie veľkého tresku je čoraz bližšie.
debata

Rovnako do záverečnej fázy vstupuje aj samotná produkcia legendárneho sitkomu. Herci počas apríla budú nakrúcať posledné epizódy. Finálová klapka padne 30. apríla. Potom sa navždy zhasnú svetlá a sitkom sa odoberie do seriálového histórie.

A práve dlhoročné vysielanie je vstupenkou do seriálovej histórie. Okrem toho, že pred časom sa štúdio, v ktorom sa dvanásť rokov nakrúcalo dostalo oficiálne meno po seriáli. Štúdio Warner Bros. to spravilo len v prípade piatich programov za svoju 90-ročnú históriu. Všetky seriály, ktoré sa budú v budúcnosti nakrúcať v priestoroch štúdia 5, tak budú na pľaci Teórie veľkého tresku.

Teraz Teória veľkého tresku bude veľkými písmenami zapísaná ako najdlhšie vysielaný sitkom na svete. Hoci pre divákov bude pre divákov prichystaná už 272 epizóda v poradí. Aktuálne sa nakrúca časť s číslom 276 a táto je míľnikom. Seriál prekonal v rozsahu sitkom Na zdravie (Cheers), ten doteraz držal status najdlhšie vysielaného sitkomu. Skončil sa po 275 epizódach.

Sheldon a spol. túto cifru v minulých dňoch zdolali a televízia celému štábu vystrojila veľkú oslavu, s fotkami zo zákulisia sa podelili aj samotní herci na svojich sociálnych sieťach. Hoci majú tieto oslavu horko-sladkú príchuť s blížiaceho sa konca, Teória veľkého tresku ešte dlho bude baviť divákov, najsledovanejší sitkom sveta budú televízie ešte dlho reprízovať. A stále nie je vylúčená výroba druhého spin-off seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #oseriáloch