Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mlčanie o konci Teórie veľkého tresku je prelomené. Toto je pravý dôvod záveru

Koniec Teórie veľkého tresku je opäť o krok bližšie. Nanešťastie. Už v polovici mája televízia CBS odvysiela poslednú epizódu dvanástej série a seriál odíde do seriálovej histórie. Ešte predtým musia jednotlivé postavy uzavrieť svoje príbehy a na to majú 12 epizód.

11.01.2019 07:00
teória veľkého tresku, sheldon, jim parsons,... Foto:
Pravý dôvod konca je známy, herec Jim Parsons prelomil mlčanie o svojom rozhodnutí skončiť so Sheldonom.
debata

V súvislosti s koncom kultového seriálu sa exkluzívny časopis Entertainment Weekly rozhodol spraviť veľké číslo s hlavnou trojkou zo seriálu. EW je známy svojimi titulnými fotkami a následnými rozhovormi, v ktorých neraz herci prezradia viac ako chceli. Nebolo to inak ani teraz.

Herci Johnny Galecki (Leonard), Jim Parsons (Sheldon) a Kaley Cuoco (Penny) nafotili zaujímavé vesmírne fotky a povedali o svojich pocitoch s blížiacim sa koncom. Posledná epizóda sa bude nakrúcať 30. apríla a všetci traja zhodne vyslovili jedno prianie na otázku, čo by chceli v poslednej epizóde. Zhodli sa, že by bolo načase, aby po dvanástich rokoch začal fungovať výťah v dome.

Najväčšia pozornosť bola venovaná Jimovi Parsonsovi. Práve on bol dôvodom, prečo Teória veľkého tresku musí skončiť, aj napriek tomu, že televízia bola blízko k predĺženiu kontraktov všetkých hercov a hovorilo sa o možnej trinástej a rovno aj štrnástej sérii, ktorá by už naozaj bola posledná. Snahu o multimiliónové pokračovanie zrušil Parsons, ktorý požiadal tvorcov o uvoľnenie zo seriálu a hlavný showrunner seriálu – Chuck Lorre – musel spraviť ťažké rozhodnutie. Bez Sheldona seriál nemohol pokračovať a tak Teória veľkého tresku povie svoje posledné vtipné slovo v máji tohto roka.

Parsons pre Entertainment Weekly jasne povedal, že jeho rozhodnutie prišlo v správnom čase a aj samotný seriál sa skončí vtedy, keď má. Teda v tom najlepšom. Podľa jeho slov by bolo možné pokračovať v nakrúcaní ešte niekoľko rokov a Teória by nestratila na svojej úrovni, avšak nadobudol pocit, že nielen Sheldon povedal takmer všetko a jednotlivé postavy sa začínajú motať v jednom kruhu. Vyvrátil aj špekulácie o tom, že by vládlo medzi hercami nejaké napätie.

„Neexistujú zlé dôvody na ukončenie Teórie veľkého tresku, existujú len dobré“ doplnil Parsons. Tento rok herec dovŕši 45 rokov – čo by len málokto povedal – a ako sám dodal, nachádza sa v strednom veku a nechcel byť dôjsť do štádia, keď bude v charakteris­tických tričkách v seriáli vyzerať absurdne. Teší na ďalšiu kapitolu v živote. Verí, že keď sa uzavrie kapitola s názvom Teória veľkého tresku objaví sa niečo nové nielen pred kamerou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Johnny Galecki #Jim Parsons #Teória veľkého tresku #oseriáloch