Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia seriálová stálica dostáva stopku! Budú sa diváci mať na čom zasmiať?

Nadchádzajúca siedma sezóna komediálno-dramatického seriálu Orange Is the New Black bude jeho posledná.

19.10.2018 09:15
orange is the new black, Foto:
Kultový seriál zo ženskej väznice sa skončí nadchádzajúcou siedmou sériou.
debata

Prostredníctvom videa na sociálnych sieťach to oznámili herečky účinkujúce v obľúbenom projekte streamovacej spoločnosti Netflix, ktoré sa v ňom okrem iného poďakovali za podporu priaznivcov. Streamovací gigant tak dáva stopku ďalšiemu zo svojich seriálov. Pred pár dňami oznámil, že po dvoch sériách sa končí Iron Fist z dielne Marvelu.

„Siedma sezóna, nebudete sklamaní. Je to sezóna, na ktorú nezabudnete. A my vám dáme všetko a ešte viac, čo by ste kedy chceli,“ povedala v nahrávke predstaviteľka Suzanne „Crazy Eyes“ Warren Uzo Aduba. Poslednú sezónu Netflix ponúkne v roku 2019.

Končí sa tak ďalšia komediálna stálica, pričom kvalitných humorných námetov je aktuálne ponúkaných žalostne málo a chýba vidina dlhodobého komediálneho hitu.

Orange Is the New Black je inšpirovaný rovnomennými memoármi Piper Kerman a prináša príbeh Piper Chapman v podaní Taylor Schilling a jej spoluväzenkýň vo fiktívnej väznici Litchfield. V titule účinkujú aj Laverne Cox, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Taryn Manning Dascha Polanco, Natasha Lyonne, Yael Stone či Nick Sandow.

Za vznikom projektu stojí Jenji Kohan. Seriál si vyslúžil 16 nominácií na Primetime Emmy, z ktorých štyri premenil na víťazstvo, šesť nominácií na Zlatý glóbus alebo jednu nomináciu na televíznu cenu BAFTA a na konto si pripísal napríklad aj štyri Screen Actors Guild Awards.

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Orange is the new black