Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci majú smolu. Prima Plus uvedie z nových seriálov iba jeden

Slovenská mutácia českej Primy škrtí aj to minimum programu, ktoré dodáva na Slovensko. Do jesennej štruktúry sa síce zmestili premiéry obľúbených programov a magazínov, premiérová seriálová ponuka bude však chudobná. Televízia pre naše teritórium uvedie z noviniek iba komédiu Krejzovi.

22.08.2018 07:00
krejzovci, krejzovi, václav postránecký, Foto:
Obľúbený herec Václav Postránecký bude hviezdou nového komediálneho seriálu Krejzovi.
debata (2)

Počas utorkových a štvrtkových večerov bolí diváci počas niekoľkých sezón zvyknutí na seriál Ohnivý kuře, ktorý sa v júni skončil veľkolepou poslednou časťou. Prima v novinke Krejzovi stavila na podobný koncept seriálu, v ktorom bude prevažovať humorný prístup k životu a rodinná atmosféra. S novou rodinou sa aj slovenskí diváci budú stretávať práve počas utorkov a štvrtkov, česká Prima pustí premiéry zároveň aj na Slovensku vždy o 20.15.

Krejzovi sú svojrázna a tak trochu uletená rodinka, na čele ktorej stojí Ján Krejza v podaní Václava Postráneckého. Dvere u neho maju vždy otvorené jeho štyri dcéry Anna, Bára, Cinda a Dana, ktore stvárňujú Vanda Hybnerová, Markéta Planková, Lucie Polišenská a Ivana Korolová.

V ďalších úlohách sa predstavia napríklad Jan Šťastný, Vlasta Peterková, Filip Blažek, Jan Révai, Jaroslava Kretschmerová, Michal Novotný, ale aj Michal Suchánek či Kateřina Kaira Hrachovcová a Petr Čtvrtníček. V seriáli teda účinkujú notoricky známe tváre, ktoré diváci poznajú z iných už ukončených seriálov Primy.

Ďalšia novinka Tátové na tahu na Slovensku nebude mať premiéru.

Pokračovať s novými epizódami bude pokračovať lekárska dráma Modrý kód, Prima Plus bude uvádzať nové epizódy spolu s českou Primou. Vo vysielaní sa objavia aj jesenné epizódy obľúbených magazín ako Receptár prima nápadov, Vychytávky Ládi Hrušky, Top Star a samozrejme spravodajstvo. Väčšinu ostatného vysielania budú opäť vypĺňať niekoľkoročné reprízy starých programov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #oseriáloch #Václav Postránecký #Krejzovci