Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pred pár dňami slzy, dnes nekonečné sebavedomie. Roseanne hlási návrat

Toto zrejme čakal len málokto. Po rasistickom škandále, ktorý rozpútala herečka Roseanne Barr sa zdalo, že po nej už ani pes neštekne. Opak je pravdou. Herečka, ktorá na Twitteri prirovnala exporadkyňu Baracka Obamu k opici, teraz sebavedomo hovorí o návrate na obrazovky.

13.07.2018 07:00
roseanne barr, roseanne, Foto:
Herečka Roseanne Barr dostala stopku v rovnomennom sitkome, chystá však svoj návrat na obrazovky.
debata (1)

A to len pred pár dňami ešte srdcervúco plakala a kajala sa, keď po jej nevhodných slovách televízia ABC bez milosti zrušila sitkom Roseanne, ktorý sa po rokoch vrátil na obrazovky len tento rok v marci. Všetko nasvedčovalo tomu, že jej kariéra je na konci. Podobne ako pri Kevinovi Spaceym. Televízia rozbehla prípravy nového spin-off seriálu, ktorý nadviaže na odkaz pôvodného sitkomu, hriešna herečka v ňom však vystupovať nebude.

Od Roseanne v priebehu pár hodín, po prevalení škandálu, dali všetci ruky preč. Ubehlo však len niekoľko týždňov a situácia sa začína vyvíjať smerom, ktorý by čakal len málokto.

Časy sypania si popola na hlavu sú preč a Roseanne po týždňoch ticha je späť a plná prehnaného sebavedomia hovorí, že sa chce vrátiť na obrazovky. Na vlne škandálu sa chcú zviesť mnohí a podľa jej slov dostala niekoľko veľkorysých ponúk vrátiť sa do sveta seriálov. „Jedna z nich je veľká a skvelá, intenzívne uvažujem, že ju prijmem. Uvidíme,“ vyjadrila sa Barr na margo otázky, či existuje šanca, že sa objaví v nejakom seriáli.

Zaujímavé je, že len nedávno sa narýchlo prestali vysielať reprízy pôvodného seriálu, zastavila sa výroba nových epizód, Barr dostala padáka od agentúry, ktorá ju zastupuje. Všetci sa rýchlo od nej dištancovali, aby len o pár týždňov sa karta obrátila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba