Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nastane kríza humoru v seriáloch? Pozrite si výber top nových komédií

Nie tak často nastane situácia, keď v rovnaký čas vyhorí väčšina komediálnych seriálov a nová sezóna sa pokúsi zaujať priehrštím noviniek s nejasnou budúcnosťou. Z veteránov sa drží ešte Teória veľkého tresku, o nej sa čoraz hlasnejšie hovorí, že čoskoro skončí. Svoj labutiu pieseň zaspievala aj New Girl po siedmich rokoch. Razom sa objavil veľký prázdny priestor po humore. Nasledujúca televízna sezóna bude špecifická aj tým, že odštartuje nebývale veľké množstvo sitkomov, ktoré budú mať ambíciu stať sa dlhodobými hitmi.

06.08.2018 07:00
happy together, Foto:
Najväčšiu šancu zaujať má televízia CBS s novinkami Happy Together a revivalom Muprhy Brownovej.
debata

1. Single Parents

Televízii ABC dosluhujú overené hity. Prednedávnom sa skončil hit The Middle, s The Modern Family tiež nemôže rátať dlhodobo. Ostatné sitkomy počas minulých rokov nevedeli nadviazať na úspechy dvoch spomínaných seriálov. Preto tento rok ponúkne napríklad aj novinku Single Parents s bývalou hviezdou Gossip Girl Leighton Meester. Bude mapovať životy skupinky rozvedených a stále nezadaných rodičov, ktorí budú riešiť jedno jediné – životy svojich detí. Na ten svoj radšej nesiahnu, aby nezistili, že sú tragédi.

2. The Kids Are Alright

Nie je tajomstvom, že Američania si zakladajú na rodine a všetkých klišé veciach okolo toho. Tento fakt sa pretavuje aj do pôvodnej tvorby a seriály vyslovene o rodinách teraz bodujú. Ďalšou komediálnou novinkou z dielne ABC bude The Kids Are Alright. Retro sitkom o čudnej rodine s 8 deťmi, kde rodičia riešia humorne všetky životné situácie. Nič iné im nezostáva, aby sa nezosypali.

3. The Cool Kids

Toto bude poriadna jazda! V podaní milej skupinky dôchodcov, ktorí si zaspomínajú na svoje najlepšie časy. Sitkomy na FOXe nemajú na ružiach ustlané, bude preto zaujímavé sledovať, ako rýchlo sa budú rušiť novinky.

4. Happy Together

Televízia CBS nemieni zložiť zbrane a rovnako ako konkurencia vyrukuje s komediálnou novinkou s názvom Happy Together. Predstaví pár usadených tridsiatnikov, ktorí sa tvária, že sú cool, no v skutočnosti sú zviazaní svojimi stereotypmi. Až do momentu, keď sa k ním náhodou nenasťahuje paparazzmi prenasledovaná hviezda, ktorá im nabúra všetko.

5. Muprhy Brownová

Najväčšie želiezko v ohni tejto jesene. Revivaly starých seriálov slávia úspechy a televízia CBS na jeseň ponúkne návrat legendy – Muprhy Brownová je späť po 30 rokoch! A lepšia než kedykoľvek predtým!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Murphy Brownová #Single Parents #Happy Together