Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Amerika bude mať svoj seriálový Hotel. Bude iný ako ten slovenský?

Nová televízna sezóna plná noviniek a nových sérií nie je tak ďaleko, ako by si diváci mohli myslieť. Televízie už vo veľkom predstavujú svoje novinky, ktoré sa môžu stať novými hitmi. Jednou z mnohých noviniek je Grand Hotel.

09.07.2018 07:00
Grand Hotel, Foto:
Hlavné hviezdy Grand Hotelu sú Demian Bichir ako Gonzalo Cardenas a Roselyn Sanchez ako Gigi Cardenas.
debata

Slováci tento rok spoznali podobne ladenú verziu Hotela z dielne televízia JOJ. Ten americký bude úplne iný, aj keď jedno bude rovnaké. Bláznivé situácie a nedorozumenia budú rovnaké. Televízia ABC, ktorá prostredníctvom Grand Hotela hlási návrat herečky a producentky Evy Longorie pod svoje krídla. Longoria pred dekádou bola jednou z kultových Zúfalých manželiek. Odvtedy sa pred kamerami objavuje minimálne a zamerala sa viac na prácu za kamerou. Priviedla k životu úspešné Prefíkané slúžky (Devious Maids), ktoré majú na konte štyri série.

Už o niekoľko mesiacov ponúkne divákom ďalšiu bláznivú latino novinku v podobe príbehov z hotela v Miami. Opäť všetko bude ladené do latino-temperamentného štýlu a úmyselne celé spracovanie bude akousi paródiou na latinsko-americké telenovely, ale bude si uťahovať aj zo samotných obyvateľov a ich charakteristických prejavov.

„Dramatický seriál“ sa odohráva v rodinnom hoteli v multikultúrnom Miami Beach. Hotel vlastní a prevádzkuje charizmatický Santiago Mendoza, zatiaľ čo jeho druhá manželka Gigi a dospelé deti si užívajú jeho úspech a bohatstvo. Zámožní hostia si tu užívajú v luxusnom prostredí, ale za dokonalým zovňajškom sa ukrýva množstvo škandálov, dlhov a výbušných tajomstiev.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #oseriáloch #Grand Hotel