Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Po rozhádaných hviezdach zo Sexu v meste zostala len nenávisť

Už niekoľko týždňov si najväčšie hviezdy kultového seriálu Sex v meste posielajú štipľavé odkazy a dali tak bodku za nádejou nakrútiť tretí film. Práve ten mal byť dôstojnou rozlúčkou so štvoricou kamarátiek z New Yorku. Problémom je, že Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall nimi nikdy neboli.

22.02.2018 07:00
Sex v meste - zľava: Kim Cattrall, Cynthia... Foto:
Zľava: Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Sarah Jessica Parker.
debata

O osobných antipatiách sa hovorilo ešte pred rokmi, keď seriál Sex v meste lámal rekordy sledovanosti. Kameňom úrazu bolo neuznanie Cattrallovej slávy. V tom čase bola na vrchole slávy a v seriáli bola hlavná pozornosť zameraná na Sarah Jessicu Parker ako Carrie Bradshawovú. Aj napriek tomu sa tvorcom podarilo udržať emócie na uzde a seriál sa skončil po šiestich sériách.

Okamžite sa však začalo hovoriť o filmovom spracovaní seriálu. Cattrall okamžite nádeje schladila vyhlásením, že si úlohu Samanthy nezopakuje a na Sex v meste začal sadať prach. Po rokoch vášne ochladli a na strieborné plátna vtrhla štvorica nerozlučných priateliek. Ich filmový debut v roku 2008 zaznamenal obrovský úspech, na ktorý sa nepodarilo o dva roky neskôr nadviazať druhým pokračovaním. Padlo rozhodnutie, že na nejaký čas treba Carrie, Charlottu, Mirandu a Samanthu odstaviť.

Úvahy o treťom záverečnom filme sa začali šíriť ešte v roku 2016 so železnou pravidelnosťou. Ich tlmočníkom sa stala Sarah Jessica Parker, ktorá bola nadšená z námetu posledného filmu. Ten sa mal definitívne rozlúčiť s divákmi. Už sa mohlo zdať, že sa nemôžu objaviť žiadne komplikácie. Lenže…

Opäť to bola Kim Cattrall, ktorá zmarila všetky prípravy. A po rokoch povedala z plných pľúc pravdu o pomeroch medzi ňou a jej kolegyňou Parker. Vyšlo najavo, že nikdy neboli priateľkami a navzájom sa tolerovali na pľaci. Tvorcovia hovoria o prehnaných požiadavkách seriálovej Samanthy a jej manieroch. Ostatné dve kolegyne sa skôr vyjadrili diplomaticky a sústredili sa na smútok z toho, že divákom neponúknu tretie filmové pokračovanie.

Poslednou kvapkou nenávisti medzi Cattrall a Parker bola smrť Kiminho brata. Parker svojej kolegyni poslala sústrastnú správu, načo rozhnevaná „Samantha“ reagovala veľmi ofenzívne na Instagrame. Z neho jasné, že tieto dve sa už v spoločnom filme nikdy nestretnú, keď Parker nazvala pokrytcom.

Pritom ešte niekoľko dní predtým to vyzeralo na zakopanú vojnovú sekeru, keď herečka zverejnila zmierlivý príspevok, v ktorom vyjadrila vďačnosť za ich slová.

#SexandtheCity

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Suma summarum, Sex v meste sa svojho konca nedočká. Definitívne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Kim Cattrall #oseriáloch