Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je nespoľahlivá, vulgárna, lenivá a pije. Ideálna na výchovu bohatých detí

Televízia FOX ešte začiatkom tohto roka ponúkla divákom nový sitcom The Mick ako ďalšiu alternatívu jej dosluhujúcich komediálnych seriálov. Túto novú nádej zaradila k haprujúcej New Girl, ktorá si aj napriek tomu ešte stále držala stabilné čísla, no všetkým bolo jasné, že koniec tejto komédie nenechá na seba dlho čakať. Čo sa aj neskôr potvrdilo.

03.10.2017 07:00
mick Foto:
Herečka Kaitlin Olson vdýchla svojej postave neopakovateľný prejav.
debata

Po dlhých úvahách New Girl dostala záverečnú 7. série so siedmimi epizódami a odloženým štartom na začiatok budúceho roka.

The Mick však ukázala, že má v sebe veľký potenciál, hoci námet sa nápadne podobal na dnes už legendárny komediálny seriál Pestúnka Fran. FOX však poriadne pritvrdil a spravil z výchovy (najmä) zbohatlíckych detí trhací kalendár. Úvodnú epizódu si pozrelo takmer 3.5 milióna divákov a bolo jasné, že sa zrodil nový hit, ktorí divákov baví sledovať.

Dobré správy nenechali na seba dlho čakať a FOX veľmi rýchlo predĺžil prvú sériu o niekoľko epizód, čo napokon vygradovalo aj v rýchle obnovenie na druhú sériu. Tá sa začala vysielať len pre niekoľkými dňami a sledovanosť si drží stabilné hodnoty tesne pod hranicou troch miliónov divákov.

Mick (Kaitlin Oslon), teda Mackenzie Murphy je prototypom povaľača. Jej život sa razom zmení, keď jej bohatá sestra s manželom utečú zo svojho prepychové života. Čo ona nevie pochopiť. Kto opúšťal milióny a bezstarostný život? Lenže oni ho neopustili len tak. Sú vo väzení. Ona musí ich miesto zaplniť a starať sa o ich tri rôznorodé deti.

Roztáča sa tak kolotoč absurdných situácií, Mick nájde dôležitého spojenca a priateľku, obéznu slúžku a postupne zisťuje, že peniaze nie sú všetko a šťastie sa za ne kúpiť nedá. Ona sa drží hesla, že sa o tom aspoň pokúsi.

Život s troma deťmi nie je jednoduchý, najmä keď sa ukáže, že každé z nich rieši svoje probléme – primerané svojmu veku, no chýba im to najdôležitejšie. Láska. Mick ako zástupkyňa najnižšej triedy vstupuje do sveta bohatých, kde sa na ňu pozerajú cez prsty, no ona svojou hurónskou osobnosťou dokáže prehlušiť všetky snobské zvyky a tvrdo ukazuje zrkadlo zbohatlíkom. Nie je dobrou tetou, ani mamou. Je tak trochu čudnou kamarátkou, ktorá toho až veľa vypije, ale svojim neohrabaným správaním sa dokáže dať viac ako iní. The Mick zatiaľ baví a zdá sa, že ešte niekoľko sezón bude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Mick