Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svet je v koncoch. Paranormálne javy majú odhaliť strachopudi

Televízia FOX má rada paranormálny svet. Počas tejto sezóny si pre divákov pripravila dva seriály z tohto prostredia. Sú však úplne protichodné.

05.10.2017 07:00
ghosted, Foto:
Zachráni novinka Ghosted problematický komediálny blok?
debata

Zatiaľ, čo začiatkom roka sa opäť vrátia temné Akty X s Mulderom a Scullyovou, tento týždeň odpremiérovala paranormálny sitcom Ghosted. Ten si naplno uťahuje zo všetkých dobre známych reálií a nenecháva nitku suchú a nespraví radosť zrejme všetkým tým, ktorí sú presvedčení o reálnosti nadprirodzené­ho sveta.

FOX potrebuje fungujúcu komédie. Televízia je známa svojimi komediálnymi blokmi, no v posledných rokoch jej prestávajú fungovať zabehnuté seriály a novinky sa častokrát nechytili. Navyše tento rok skončí veterán New Girl.

Príbeh o pojašenej Jess a jej priateľoch bol dlhodobo najsledovanejším hraných sitcomom, no postupne začal haprovať a na poslednú chvílu bola schválená záverečná 7.séria s len siedmimi epizódami. Preto Ghosted musí zafungovať, aby televízia začala plátať diery, ktoré sa tvoria.

Príbeh je dvoch úplne rozdielnych typoch ľudí, ktorých si najme supertajná vládna organizácia, aby pre nich riešili nadprirodzené javy v Los Angeles. Tvorcovia hovoria, že sitcom bude paródiou na mnohé seriálové, ale aj filmové trháky, na ktoré diváci možno aj zabudli. Leroy Wright (Graig Robbinson) a Max Jennifer (Adam Scott) sa ocitnú v bláznivom svete a dostanú na stopu veľkého sprisahania. Chystá sa okupácia Zeme. Títo strachopudi, ale planétu zrejme nezachránia…Alebo?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Ghosted