Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pamätáte si Plný dom? Oslavuje 30. výročie a jeho plnšia verzia pokračuje!

Bol to práve Netflix, ktorý pred niekoľkými rokmi medzi prvými spustil vlnu revivalov starých seriálov. Tento trend následne prebrali takmer všetky televízie.

22.09.2017 07:00
debata
Pokračovanie Plného domu slávi veľký úspech. Na... Foto: Netflix
fuller house Pokračovanie Plného domu slávi veľký úspech. Na Netflixe štartuje už tretia séria.

Možno aj vďaka úspešnému návratu mnohých seriálov nabral odvahu vrátiť aj legendárne Gilmore Girls. Málokto veril, že sa podarí úspešne vrátiť k životu seriály, ktoré sú mimo už veľmi dlho. Ale podarilo sa!

Trailer k 3.sérii

Medzi prvými sa vrátil aj legendárny sitcom Full House (Plný dom) s novými epizódami a upgradovaným názvom Fuller House (Plnší dom). Práve v týchto dňoch oslavuje seriál neuveriteľné 30.výročie od premiéry pôvodného seriálu a streamovací gigant pri tejto príležitosti zverejní tretiu sériu jeho pokračovania. A všetko nasvedčuje tomu, že koniec je v nedohľadne.

Sitcom Full House je dobre známy aj slovenským divákom. Príbeh o otcovi Dannym Tannerovi troch dcér (DJ, Stephanie, Michelle), ktoré musí po smrti manželky vychovávať sám s pomocou švagra Jesseho a priateľa Joeyho si získal milióny divákov po celom svete. Vysielal sa od roku 1987 do 1995, vzniklo osem sérií, celkovo 192 epizód. Po viac ako dvadsiatich rokoch sa seriál vrátil a v mnohom nadviazal tam, kde skončil.

Tvorcovia Fuller House zrecyklovali nápad o rodine a zamerali sa na dospelú DJ, ktorá prišla o svojho muža a spolu s troma chlapcami sa vracia domov, kde si musí dať život znova dokopy. Pomocnú ruku jej podáva sestra Stephanie a ich najlepšia priateľka Kimmy. Všetci sa opäť stretnú v pôvodom dome Tannerovcov a znova prežívajú rôzne životné peripetie, hlavne tie úsmevné.

Trailer k 1.sérii

Takmer všetci opäť pokope!

Veľkým plusom Fuller Housu je aj fakt, že sa do revivalu sa podarilo tvorcom vrátiť všetky pôvodné postavy s výnimkou Michelle, ktorú hrali dvojičky Ollsenové. Mary-Kane a Ashley Ollsenové ako jediné vyrobili „kauzu“ pred samotným nakrúcaním a dlho sa polemizovalo, či sa vrátia aspoň na krátke cameo. Spočiatku to tak vyzeralo, nakoniec odriekli definitívne účasť.

Po úspechu prvej série, druhá séria nenechala na seba dlho čakať. Pozrite si trailer k 2.sérii.

Inak sa diváci môžu tešiť z prítomnosti všetkých pôvodných hercov ako Candace Cameron Bure, Joel Zwick, John Stamos, Mark Cendrowski, Jodie Sweetin, Dave Coulier, Bob Saget, Andrea Barber, Lori Loughlin, Eva La Rue, Soni Bringas, Michael Campion, Elias Harger, Tyne Stecklein, Carla Jimenez, Mike Ostroski, Matthew Bellows, Anne Marie McEvoy, Brad Grunberg.

Práve táto hojná účasť dodáva Fuller Housu potrebnú dávku nostalgie a dojem príjemného pozerania, keď občas humor hapruje. Stále je to príjemná oddychovka s občas gýčovou zápletkou, moralizovaním, zdôrazňovaním rodiny a možno prepísknutým vizuálom. Ale to nevadí, je to seriál, ktorý všetci máme radi!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Plný dom #oseriáloch #Fuller House