Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

New Girl - bude nemotorný kocúr hrdinom v novom pokračovaní Avatara?

26.04.2016 10:13
debata
New Girl - všetko je možné, aj svadba cez Skype!
New Girl - všetko je možné, aj svadba cez Skype! New Girl - všetko je možné, aj svadba cez Skype!

Seriál má oficiálne potvrdenú aj 6.sériu!

Aktuálna televízna sezóna sa nezadržateľne blíži k svojmu koncu a už v priebehu nasledujúcich týždňov sa seriály odoberú na zaslúženú letnú prestávku, pre mnohé to bude znamenať definitívny koniec, pre mnohé však nie a vrátia sa buď na jeseň s novou sériou alebo začiatkom budúceho roka počas midseason. To je aj prípad sitcomu New Girl, ktorý televízia FOX pred niekoľkými dňami oficiálne predĺžila už na 6.sériu, toto rozhodnutie nebolo až takým prekvapením, keďže ostatné hrané, či animované sitcomy postupne strácajú divácku priazeň a z hraných práve New Girl si aj po rokoch drží status najsledovanejšieho hraného sitcomu. Paradoxne New Girl bola obnovená medzi poslednými, čo sa týka tohto žánru na FOXe, medzi prvými boli obnovené sitcomy, o ktorých sa skôr predpokladalo, že túto sezónu neprežijú a svojím výkonom skôr ťahali za kratší koniec. Pri New Girl sa ukončenie natáčanie rozhodne nečakalo a obnovenie prišlo pomerne neskôr akoby sa mohlo dať očakávať. Tak či onak, nová séria sa pripravuje a nateraz sa ešte nevie, kedy sa bude vysielať , túto sezónu si seriál vyskúšal štart až od januára, pre tehotenstvo hlavnej predstaviteľky Zooey Deschanel a tento fakt výrazne prospel sledovanosti a New Girl sa začiatkom roka vrátila so silnou diváckou základňou, ktorú počas predchádzajúcich dvoch rokov rýchlo strácala. Ostatné série sa vysielali počas celej sezóny, teda od jesene do jari a boli charakteristické častými prestávkami vo vysielaní, aby obmedzený počet epizód vydržal na trištvrte ročné obdobie a práve tieto prestávky vždy New Girl ubližovali a sledovanosť klesala. Počas tejto sezóny sa vysielali nové epizódy pravidelne a televízií sa oplatilo počkať so štartom, divácky zvyk je železná košeľa a posledný rok postupne nato televízie naprieč celým trhom prichádzajú. Navyše od minulého týždňa sa dokonca vysielajú hneď dve epizódy po sebe, pretože sa ukázalo, že aj 5.séria bude mať plných 22 epizód, pôvodne sa predpokladalo, že počet premiér bude obmedzený vzhľadom na neskorší štart a už spomínané materské povinnosti hlavnej predstaviteľky. Opak je však pravdou a tvorcovia pripravili plnohodnotnú sériu, a aby sa stihli odvysielať všetky epizódy do ohláseného finále 10.mája, televízia zdvojnásobila vysielací slot. Posledné týždne má New Girl nižšiu, avšak stabilnú sledovanosť ako to bolo na začiatku vysielania v januári. Nové epizódy si pozrie v priemere 2.3 milióna divákov s ratingom 1.0, zaujímavosťou je, že po ohlásení 6.série minulotýždňová dvojepizóda zaznamenala najnižšiu sledovanosť celej piatej série na úrovni 2.06 milióna s ratingom iba 0.9. Bolo to po prvýkrát počas vysielania tejto série, kedy rating klesol pod jedna.

Po návrate Jess do bytu sa všetko vrátilo do starých koľají, Nick sa musel rozlúčiť s Reagan, nebude to ich posledné stretnutie, keďže Megan Fox si svoju úlohu zopakuje v májovom finále a zúčastní sa Schmidtovej a Ceceinej svadby. Tvorcovia taktiež oznámili návrat Coacha v podaní herca Damona Wayansa Jr. taktiež na finálové epizódy. Jess konečne získala novú prácu, na novej škole, po tom, čo starú prácu musela opustiť, pretože vedenie prevzala protekčná súperka. V novej práci narazila na novú kolegyňu Genevieve, ktorá zhodou okolností chodila so Samom, s ktorým Jess tvorila v minulosti pár. Sam prešiel nečakanou zmenou, z upraveného chirurga sa stal pustovník s prehnanou bio vierou vo všetko. Opätovné stretnutie s Jess v ňom vyvolalo dávny hnev, ktorý potlačil a to odštartovalo jeho premenu. Jess sa ho snažila presvedčiť, že sa zmenila a udobriť sa s ním, ich vzťah ukončil vtedy Nick. Sam nechcel mať nič s Jess spoločné a bol iniciátorom zákazu priblíženia sa. Čím viac sa mala držať od neho, tým viac ju to ťahalo k nemu a tradične sa dostala do absurdných situácií a obaja si uvedomili, že by si mali dať ešte jednu šancu. Sam zmenil na svoje pôvodné ja a objavil čaro sprchy a žiletky. Obom ich prestávka vo vzťahu prospela a čoskoro sa Jess zoznámila aj s jeho rodičmi, teda najprv s otcami. Nevraživosť medzi ním a Nickom sa neskončila a obaja uzavreli dohodu o mieri, aby Jess nemala pocit, že si musí medzi nimi vyberať. Svadba Cece a Schmidta sa nezadržateľne blížila a napätie stúpalo, Cece dostala druhú šancu a stala sa na skúšku tvárou miestnej televízie, prípravy tak zostali na Schmidtovi a Jess, ktorá sa ochotne pridala. Nepochopila Schmidtov systém označovania prioríť a tak nechtiac priviedla do jeho života Gavina. Schmidtovho otca, s ktorým mal komplikovaný vzťah a nedokázal mu odpustiť, že ho pred rokmi opustil. Gavinovi podľahla nakrátko aj Jess, netušila, že Schmidtov otec môže byť tak okúzľujúci. Svojho otca nakoniec pozval na svadbu, či však dorazí je otázne. Winston vtipne aj proti svojej vôli našiel svoje šťastie. Vsugeroval si, že sa dostal z citov k svojej kolegyni Aly a stretol Rhondu, ktorá takisto mala záľubu v nemiestnych vtipoch. Cece a Schmidt sa obávali, že toto spojenie môže spôsobiť katastrofu na ich svadbe, Winston nechcel pripustiť možnosť, že by bola Rhonda nežiadúcou osobou a tak zo srandy sa vzali, aby na druhý deň manželstvo anulovali. Rhondu však odvolali ako vojačku do služby, čo považovala za dostatočne vtipné, aby Winstonovi oznámila, že niekoľko mesiacov bude ženatý proti svojej vôli.

Nový priateľ jeho kolegyne Aly bol zvieracím agentom a povedal, že momentálne obsadzuje mačky do najnovšieho filmu, keďže nové pokračovanie Avatara sa bude odohrávať na mačacej planéte. Schmidt spolu s Winstonom sa chopili šance a chceli presadiť kocúra Fergusona do Avatara. Konkurz dopadol nadmieru pozitívne, keďže Ferguson je zvláštna lenivá osobnosť a jeho nenaplánovaný pád do smetného koša ho predurčilo na možnú budúcu hviezdu. Winston už videl meno Ferguson Michael Jordan Bishop na striebornom plátne.

Dnes sú na programe 16. epizóda s názvom Road Trip a 17.epizóda s názvom A Chill Day In a konečne sa skoro manželia dočkajú svojich rozlúčok so slobodou. Obe sa však budú odvíjať diametrálne odlišne ako boli pôvodne naplánované. Zatiaľ, čo Jess pre Cece vymyslela klasickú rozlúčku, páni sa dostanú do absurdnej situácie v štýle vo štvorici po opici. Páni teda naberú kurz Las Vegas, kde by mal Schmidt zažiť poslednýkrát nespútanú rozlúčku. Ocitnú sa uprostred púšte v motorkárskom klube. Dievčatá si taktiež uvedomia, že nesmú dopustiť, že toto je koniec ich slobody a tak Jess vezme Cece naprieč nocou.

V 19.epizóde s názvom Dress Jess sa pokúsi spraviť „drobné“ zmeny na šatách Cece, čo ona bude odmietať. Nick sa opäť skontaktuje s Reagan a bude ostýchavý sa spýtať, či bude jeho doprovodom na svadbe. Winston sa pokúsia udržať svoj vzťah umiernený na pracovisku. Schmidt sa bude hanbiť prezradiť, že sa zúčastňuje na svadobnom seminári. V 20.epizóde s názvom Return to Sender sa bude Nick obávať, že Gavin opäť sklame Schmidta a nepríde na svadbu. Dobre vedel, čo ho stálo, aby sa prekonal a pozval svojho otca na svoj deň D. Winston bude pohoršený svojím darčekom na narodeniny a Jess spozná najlepšiu Samovu priateľku, Diane. Svadobné finále s názvom Wedding Eve a Landing Gear bude plný napätia. Schmidt bude odhodlaný priviesť matku Cece na svadbu aj napriek jej zlej reakcii počas zásnubnej párty. Bude ochotný zmeškať aj obrad, len aby ju priviedol. Jess začne šalieť v domnienke, že ju Sam požiada na svadbe o ruku. V noci teda spustí poplach a všetci budú musieť si zahrať hru bez pravidiel Pravého Američana, aby sa vyhla odpovedi na otázku ako by Samovi odpovedala.

debata chyba
Viac na túto tému: #New Girl