Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

New Girl - všetci prišli na svadbu, iba ženích sa nedostavil. ..

10.05.2016 12:51
debata
New Girl - všetko je možné, aj svadba cez Skype!
New Girl - všetko je možné, aj svadba cez Skype! New Girl - všetko je možné, aj svadba cez Skype!

Nepremeškajte finále 5.série!

Televízna sezóna 2015/2016 vrcholí a televízie naprieč celým trhom začínajú vysielať finálové epizódy svojich seriálov, aby tak ukončili aktuálne série a nabehli na letnú vysielaciu štruktúru väčšinou bez premiér. Tvorcovia aj samotní herci si po mesiacoch nakrúcania užijú niekoľkomesačné voľno, aby sa vo väčšine prípadov vrátili na pľac na konci júla a zahájili tak prípravy na nové série, ktoré sa dostanú do vysielania na jeseň. Medzi prvými seriálmi, ktorý ukončí vysielanie je sitcom New Girl z portfólia televízie FOX. Pri tomto seriáli je už potvrdená 6.séria, tak bláznivá Jess spolu so svojimi priateľmi sa vráti s novými príbehmi. New Girl končí so sledovanosťou najnižšou počas celej piatej série, dokonca sa počas apríla vysielali rovno dve premiérové epizódy za sebou. Celkovo si posledné epizódy aktuálnej série pozrelo 2.5 milióna divákov s ratingom 1.0, tradične New Girl zanechala za sebou utorkové sitcomy, ktoré dosahujú rádovo nižšiu sledovanosť o niekoľko stotisíc divákov. Nateraz sa stále nevie, kedy sa New Girl vráti do vysielania, pretože televízie ešte nepredstavili štruktúru na novú sezónu, toto oznámenie sa očakáva každým dňom. Či FOX zvolí stratégiu ako tento rok, že odsunie vysielanie na midseason bez vysielacích prestávok, čo sa tentokrát osvedčilo a New Girl zažila najlepšiu sezónu za posledné roky alebo sa vráti k celosezónnemu vysielaniu s viacerými prestávkami, ktoré v minulosti mali za následok výrazne prepady v sledovanosti, sa nateraz nevie. Vo všeobecnosti sa očakáva návrat k pôvodnej vysielacej schéme, teda počas celej sezóny.

Posledné týždne pred dnešným vyvrcholením patrili posledným prípravám svadby Cece a Schmidta a napätie sa dalo krájať, najmä pri Schmidtovej panike. Schmidt odmietol rozlúčku so slobodou v Tokiu a chcel si dokázať svoju mužnosť a preto so zúčastnenými nabrali kurz Las Vegas. Ich cesta sa skončila uprostred púšte v podivnej samote, ešte s podivnejšími ľuďmi. Vrátili sa po poriadnom výprasku a monoklami. Jess spolu so Cece zase mali v pláne zažiť babskú jazdu a po rokoch bola Jess ochotná kvôli Cece vyskúšať marihuanu, čo pred rokmi nedopadlo dobre. S pomocou Ceceinej šialenej priateľky, ruskej modelky Nadii si dievčatá užili absurdnú jazdu v supermarkete, kde sa snažili vymeniť pekáreň chleba, ktorú ako prvý svadobný dar poslala Schmidtova matka, ktorá rada Cece podceňuje. Cece v trávovom opojení pekáreň zničila a neskôr sa rozhodla získať novú, čo nebolo ľahké. Všetko sa skončilo hromadným únosom, ktorý zorganizovala Nadia, aby všetkým ukázala ako sa robí rozlúčka so slobodou na ruský spôsob. Winston konečne dokázal svojej kolegyni Aly povedať o svojich citoch, ktoré mu ona opätovala a obaja sa dostali do problémov v práci, pretože už viac nemohli byť partneri na polícii. Museli sa rozhodnúť, ktorý z nich pôjde dobrovoľne slúžiť k milému kolegovi, ktorý je zároveň skrytým gamblerom a vydiera svojich kolegov, o ktorých pozná pikantné detaily. Jess mala za úlohu opraviť svadobné šaty Cece, ktoré si pred mesiacmi kúpila a boli mimoriadne ohavné, keďže korzet obsahoval blikajúce žiarovky. Jess tento problém dlho odkladala, keďže mala veľa práce so svojím milostným životom so Samom a deň pred skúškou šiat zistila, že si nevie dať rady. Nakoniec spolu so Schmidtom zistili, že šaty sú krásne a dokonalé ako Cece, keď ich obrátia naruby. Nick sa obával osloviť Reagan, aby bola jeho doprovod na svadbu. Ignorantská Reagan nakoniec Nickovi všetko jeho dohady o tom, že naňho zabudla vyvrátila a potvrdila svoju účasť. Neskôr sa ukázalo, že nepríde, pretože je pracovne zaneprázdnená. Lenže už ako tvorcovia potvrdili, herečka Megan Fox sa objaví ako Reagan vo finále. Taktiež sa znova objaví Coach. Na scénu sa vrátil aj dlho „nezvestný“ Schmidtov otec Gavin, ktorý oňho roky nejavil záujem, teraz sa omylom vďaka Jess vrátil a snažil sa napraviť všetky stratené roky. Aj preto nastala významná zmena v mieste diania svadby, namiesto upraveného skladu sa svadba odohrá v Gavinovom luxusnom sídle a jeho vinici.

Dnešná dvojepizóda má názov Wedding Eve a Landing Gear. V epizóde Wedding Eve sa partia ocitne v predvečer dlho očakávanej svadby. Nick spolu s Winstonom sa budú snažiť pomôcť Schmidtovi v písaní jeho svadobného sľubu. Jess chytí predsvadobná panika, že čoskoro aj ona bude nevestou, lebo jej vzťah so Samom sa rýchlo vyvíja idylicky vpred. Prepadne ju reálne obava, že ju Sam požiada o ruku na Schmidtovej svadbe a ona si nie je istá akoby mala odpovedať. Odpoveďou na jej dilemu je hra bez pravidiel, ktorá sa už stala legendou v byte – Pravý Američan. Tak či onak, pred jej dilemou niet úniku a ona si bude musieť ujasniť akým smerom sa chce v tomto vzťahu uberať a prípadne už aj usadiť. Vo svadobný deň v epizóde Landing Gear sú už všetci na mieste konania a tešia sa na prekrásnu svadbu. Má to však háčik, ženích nedorazil. Schmidt sa na poslednú chvíľu rozhodol presvedčiť tvrdohlavú matku Cece, aby prišla na svadbu a dala im požehnanie. Problémom je, že uviazol na tejto zbesilej ceste a nezostáva mu dostatok času, aby sa vrátil. Medzitým sa Nick stretne s milovanou Reagan a Coach príde podporiť svojho priateľa v jeho kroku oženiť sa. Podarí sa Schmidtovi stihnúť vlastnú svadbu?

debata chyba
Viac na túto tému: #New Girl