Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

New Girl - viac priateľov, viac benefitov?

19.09.2016 12:41
debata
New Girl - viac priateľov, viac benefitov?
New Girl - viac priateľov, viac benefitov? New Girl - viac priateľov, viac benefitov?

Nepremeškajte premiéru 6.série!

Televízia FOX po letnej prestávke už zajtra večer uvedie na svojich obrazovkách premiéru 6.série svojho najsledovanejšieho hraného sitcomu New Girl. Vracia po ročnej prestávke opäť vysielanie počas celej sezóny. Piata séria sa vysielala pre tehotenstvo hlavnej predstaviteľky Zooey Deschnanel od januára a televízia stihla celú 22-epizódnu sériu odvysielať za štyri mesiace v zhustenej frekvencii. Práve táto schéma s pravidelným vysielaním a viacerými epizódami mali za následok, že upadajúca sledovanosť z predchádzajúcich rokov sa zastavila a začala opäť rásť a piaty rok vysielania patril medzi tie najúspešnejšie. Preto mnohí očakávali, že FOX sa pokúsi zopakovať tento úspech aj v prípade 6.série a odsunie vysielanie až na midseason. Žiaľ, nestalo sa tak, a New Girl tak opäť čaká deväťmesačné vysielanie plné prestávok, ktoré podkopávalo v minulých rokoch seriálu nohy a sledovanosť klesala. Zostáva len dúfať, že diváci, ktorí sa vrátili k sledovaniu seriálu počas 5.série budú pokračovať v sledovaní aj 6.série a budú natoľko trpezliví, aby tolerovali dlhšiu vysielaciu schému.

Sledovanosť môže podporiť aj pripravovaný crossover medzi komediálnymi seriálmi. FOX po minuloročnom úspechu crossover epizódy medzi Bones a Sleepy Hollow, keď sa podarilo spojiť dva diametrálne odlišné seriály, chce tento rok spojiť svoje komédie. Túto jeseň teda New Girl čaká špeciálna epizóda, v ktorej sa dej spojí so seriálom Brooklyn Nine-Nine, ktorý túto jeseň odštartuje svoju 4.sériu. Brooklyn Nine-Nine je komediálny seriál o 99.policajnom okrsku v newyorskom Brooklyne, ktorého členovia sú zvyknutí nepracovať a venovať sa všetkému len nie práci. Všetko sa zmenilo po príchode kapitána Raymonda Holta, ktorý bol odhodlaný spojiť nesúrodé charaktery a vybudovať aj vtipným spôsobom rešpektovaný policajný okrsok. Počas jednej epizódy New Girl sa objavia postavy z Brooklynu a naopak. Bude teda zaujímavé sledovať ako a prečo sa jednotlivé postavy objavia v dejoch jednotlivých seriálov.

Ďalším lákadlom pre druhú polovicu 6.série bude návrat herečky Megan Fox do seriálu. Megan Fox alias chladná Reagan sa vráti na minimálne osem epizód a jej úloha bude tak kľúčová pre Nicka, ktorý s ňou na konci 5.série odišiel na New Orleans, aby spolu vyskúšali vybudovať si vzťah. Nick si nevšimol, že Jess bola pripravená dať mu druhú šancu. Reagan nebude môcť účinkovať od začiatku série, keďže herečka pred časom priviedla na svet svoje tretie dieťa a rozhodla sa načas venovať rozrastajúcej sa rodine a jej návrat preto tvorcovia ohlásili na neskoršie epizódy. S jej významným prínosom pre 6.sériu sa dá dedukovať, že Jess sa nepodarí obnoviť vzťah s Nickom, ktorý má oči len pre Reagan.

Novú sériu otvorí epizóda s názvom House Hunt, zaujímavosťou je, že na režisérsku stoličku si sadla hlavná predstaviteľka Zooey Deschanel a po prvýkrát vyskúšala túto úlohu. Počas 5.série si túto úlohu vyskúšal aj predstaviteľ Nicka Jake Johnson, ktorý v súkromí patrí k veľmi talentovaným tvorcom a fanúšikom režisérskeho remesla. Večne hľadajúca lásku Jess sa jarnom finále dostala do najmenej závideniahodnej situácie, zatiaľ, čo všetci jej priatelia našli svoje lásky, ona zostala úplne sama. Po zdanlivo fungujúcom vzťahu so Samom sa len tak zaprášilo a namiesto žiadosti o ruku nasledoval rýchly rozchod. Nick odišiel s Reagan do New Orleans, Winston stál na prahu vážneho vzťahu s kolegyňou Aly a čerešničkou na torte bola dojemná svadba Schmidta a Cece. Počas leta Jess bola naďalej sama a jej snahou bolo dostať Nicka z hlavy a presvedčiť samu seba, že bude správne, aby si obaja išli svojou vlastnou cestou. Po niekoľkých mesiacoch sa však Nick vracia neočakávane domov a snaha Jess je razom preč. Medzitým Schmidt a Cece sa začnú obzerať po vlastnom byte. Ako manželia už nemôžu žiť v spoločnom byte s ostatnými, lenže opustiť priateľov a odvážiť sa žiť samostatný život bude také jednoduché, najmä pre Schmidta, ktorý sa bude pokúšať žiť ako správny manžel svojím vlastným spôsobom. Winston vždy túžil po vážnom vzťahu a vždy ho hľadal, teraz, keď ho našiel si uvedomil dôsledky toho, že musí žiť inak a nebude sa mu to veľmi dariť.

Jedno je však isté, stále zostávajú priateľmi a každý je ochotný tomu druhému pomôcť. Nová séria bude viac o priateľstve, pre niekoho to bude priateľstvo s výhodami. Je jasné, kto bude čerpať tie „výhody“…

Druhá epizóda Hubbedy Bubby sa dotkne blížiacich sa prezidentských volieb v USA, len tým vtipnejším spôsobom. Jess spolu so Cece sa stavia so Schmidtom, že zoženú dostatočný počet voličov, aby v nich mohli kandidovať. Rozbehne sa tak séria čudných stretnutí so susedmi a okolím. Nicka bude trápiť odlúčenie od Reagan, ale aj ich sex. Do toho vstúpi Winston, aby Nicka naučil modernejší spôsob ako sa s Reagan zblížiť na diaľku a preto ho presvedčí, aby vyskúšal sex cez telefón. Spojenie Winstona a Nicka prinesie ešte viac podivných situácii ako je sám sex po telefóne. V tretej epizóde s názvom Africa or Retractable S’mores Pole čaká Jess dobrovoľne nedobrovoľné zoznamovanie. Ocitne sa totiž so svojimi zadanými priateľmi na spoločnom víkende, na ktorom jej budú chcieť pomôcť, aby začala randiť a zbavila sa ostychu.

debata chyba
Viac na túto tému: #New Girl