Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácky divácky valec je na konci: Na nože má za sebou najlepšiu sériu

Na nože čaká už len finále 3. série. Kedy sa vráti na televízne obrazovky, je otázne.

08.05.2024 00:00
na nože, Foto:
Na nože má pre sebou finále tretej série.
debata

Hoci Markíza ešte oficiálne nepotvrdila nakrúcanie ďalšej série, po diváckom megaúspechu je jasné, že štvrtá séria sa bude nakrúcať. Otázny je však návrat na obrazovky. V programových plánoch na rok 2024 figuruje aj reality šou Extrémne premeny, ktoré by mali dostať priestor na jeseň tohto roka a pravdepodobne nová séria dostane overený slot, teda stredajší prime-time. Na nože tak môže dostať nečakane dlhú prestávku a predstaví s novými príbehmi až začiatkom roka 2025.

Predposledná epizóda tretej série vyťažila z minulotýždňového voľného dňa maximum a opäť valcovala. Táto časť sa stala najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V cieľovej skupine 13 – 55 si predposledná jedenásta tohtoročná epizóda Na nože pripísala historicky tretí najvyšší rating 9,4% a rovnako aj tretí najlepší trhový podiel 33,7%. Film Pretty Woman na Jojke v rovnakej cieľovej skupine zaznamenal výrazne nižší podiel na trhu 15,4%. Slávnostný galavečer 20 rokov Slovenska v Európskej únii zaujal na Jednotke RTVS len 4% z divákov pri obrazovkách.

Na nože obzvlášť zabodovalo v cieľovej skupine mladých žien vo veku od 13 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili trhový podiel až 64,4%.

Ďalšiu zaujímavú premiérovú časť o poľovníckej reštaurácii Silvanus v Kremnici si vychutnalo 499-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je doposiaľ druhý najvyšší počet od vlaňajšieho štartu šou. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 681-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

O čom bude finále tretej série? Lukáš dal svojej reštaurácii srdce, ruky aj celý život. Jeho spolupracovníci však majú strach, či to s prácou nepreháňa a boja sa, koľko to ešte vydrží. Navyše im hneď oproti cez cestu vyrástla nová konkurencia. Martin Novák bude musieť opäť zasiahnuť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Na nože