Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pandémia znemožnila nakrúcanie na Slovensku! Teraz je druhá séria Zaklínača konečne hotová

Netflix zverejnila prvý trailer k druhej sérii svojho megahitu Zaklínač, ktorý sa mal pôvodne nakrúcať aj u nás.

01.10.2021 07:00
witcher, zaklínač, henry cavill, Foto:
Herec Henry Cavill sa vráti ako Zaklínač s druhou sériou už 17. decembra.
debata
No Time to Die Daniel Craig Čítajte aj Recenzia nového Jamesa Bonda: Daniel Craig sa lúči. Srdcervúco a navždy

A aby toho nebolo málo, streamovací gigant potvrdil tretiu sériu pôvodného seriálu, začala sa nakrúcanie spin-off seriálu a ďalšie tituly z tohto univerza sa pripravujú. Zaklínač bude Netflixu vládnuť nasledujúcich niekoľko rokov.

Hoci sa nakrúcanie obrovského hitu u nás nemohlo uskutočniť, stále je tu veľká nádej, že počas nasledujúcich sezón sa sem filmári dostanú, keď pandémia ustane. Pôvodne mali k nám filmári zavítať už v rámci druhej série a dokonca sa mala istá časť novej sezóny nakrútiť práve u nás, no minulý rok bol mimoriadne epidemicky náročný a tak padlo rozhodnutie zostať iba v Británii.

superstar, patrície pagáčová, Čítajte aj Toto v Superstar ešte nebolo! Mimozemšťania a škodoradostné srandičky z porotkyne

Ani tam sa Zaklínač nevyhol problémom, tak ako iné seriály. Viackrát sa produkcia musela zastaviť pre nákazu členov štábu. Netflix prijal mimoriadne prísne pravidlá pre produkciu, ale aj hercov. Potvrdil povinné očkovanie. Nakoniec sa nakrúcanie druhej série mimoriadne natiahlo a to išlo ruka v ruke s odsúvaním dátumu premiéry. Kým prvá séria mala premiéru počas Vianoc v roku 2019, druhá séria sa mala objaviť začiatkom 2021. Tento termín sa nepodaril dodržať.

Nová osmička epizód príde presne po dvoch rokoch k divákom. Netflix ju uvedie 17. decembra a tak fanúšikovia dostanú predčasný vianočný darček. Vonku je aj prvý trailer k druhej sérii, ten je však mixom starých záberov z jednotky, no pozornému oku neuniknú scény z novej série!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Henry Cavill #zaklínač #oseriáloch #The Witcher