Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kultová 911 odštartuje novú sériu absolútnym šialenstvom! Takýto chaos ste ešte nevideli...

Kým sa najnovšia séria akčného hitu dostane na Jojku, tak to ešte poriadnu chvíľu potrvá. Avšak už teraz si môžete pozrieť, ako sa začne piaty rok vysielania!

26.09.2021 07:00
seriál 911, 911, Foto:
Piata séria seriálu 911 odštartovala nevídaným chaosom, ktorý sa na obrazovkách len tak často nevidí.
debata (1)
Noel Czuczor Čítajte aj Najdesivejšie tajomstvo v dejinách ľudstva približuje nový film Správa Petra Bebjaka

Nie je tajomstvom, že tvorcovia seriálu každú sériu odštartujú veľkolepou epizódou, ktorá vyrazí dych a zároveň navnadí na ďalšie sledovanie. Bola tu už tsunami v Los Angeles, zemetrasenie, pretrhnutá priehrada… Začiatok piateho roku vysielania prinesie čosi nevídané!

sky showtime, skyshowtime, Čítajte aj Televízna vojna sa odkladá na rok 2022: Príchod na Slovensko avizuje nový hráč

Los Angeles sa ocitne pod útokom! Tvorcovia chcú touto témou upozorniť aj na nebezpečenstvo, ktoré so sebou prináša kyberbezpečnosť. Asi len málokto si uvedomuje, čo všetko riadia počítače a umelá inteligencia. Aké detaily v našich životoch riadi počítač. Piata séria teda odštartuje hackerským útokom a paralyzuje miliónové mesto a záchranné zložky budú mať plné ruky práce nielen s chaosom, ale aj so samými so sebou.

Ako majú poskytnúť pomoc obyvateľom mesta, keď ich nefunguje technika? V celom meste hackeri vyradia elektrický prúd. Prestane fungovať osobná, ale aj hromadná doprava, záchranné zložky a úplný „bizár“ prinesie útek zvierat z miestnej zoologickej záhrady!

nemocnica, seriál nemocnica, Čítajte aj Jojkárska Nemocnica nekompromisne kraľuje! Je to nový seriálový hit u nás

Nová séria hitu 911 sa začala v USA v pondelok, 20. septembra a televízia FOX plánuje nakrútiť opäť, štandardných, 18 epizód a dať tak zbohom koronakríze, ktorá mala za následok, že predchádzajúca séria nabrala významné meškanie a podarilo sa vyprodukovať len štrnásť častí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál 9-1-1 #televízna sezóna 2021/2022