Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Faloš, intrigy, rasizmus: Nová séria hviezdneho hitu si servítky brať nebude!

Už v piatok, 17. septembra, po dvojročnej pauze štartuje nová sezóna hitu The Morning Show. Seriál bude ešte tvrdší ako úvodná séria.

15.09.2021 07:00
jennifer aniston, the morning show, Foto:
Jennifer Aniston nebude chýbať v druhej sérii hitu The Morning Show.
debata
pán profesor, maštalír, marcinková, Čítajte aj Markíza vrátila na obrazovky seriálový hit: Úvodná časť zvalcovala všetko, čo jej stálo v ceste

The Morning Show ponúka jedinečný, mrazivý, autentický, bezútešný, šokujúci, dychberúci, avšak častokrát veľmi smutný pohľad do zákulisia tvorby najsledovanejšej rannej šou v USA. Kto by nechcel byť jagavou hviezdou televíznej relácie, ktorú sledujú milióny?

sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Zdrvujúca rana pre Markízu: Sestričky zdecimovala nielen Jojka, ale aj RTVS

Moderátori sú modly, diváci ich milujú, sú neskutočne bohatí, robia rozhovory s najväčším osobnosťami sveta, sami sú pod drobnohľadom a radi ukazujú svoje dokonalé súkromie. Všetko je priam dokonalé. A hlavne falošné! Je to iba do bodky premyslená ilúzia na divákov, aby si v hojnom počte sadali pred televízne obrazovky a prinášali stanici obrovskú sledovanosť a ona mohla na tom ryžovať. Po vypnutí kamier je všetko iné. Je to tak aj naozaj?

česko slovensko má talent 9, talent, mórová, jandová, slávik, prachař, Čítajte aj Ďalšia megašou dostala od Slovákov na frak! Jojka spustila Talent a zostala prekvapená

Druhá séria bude sprístupnená divákom streamovacej televízie Apple TV+, dostupná je aj u nás, už v piatok, 17. septembra. Čakanie na novú desiatku epizód sa určite vyplatilo. Hoci prestávka vo vysielaní trvala dva roky, fanúšikovia na seriál s Jennifer Anistonovou a Reese Witherspoonovou nezabudli. Koronakríza spôsobila masívne zdržanie produkcie. Pôvodné plány hovorili, že druhá séria dorazí ešte na jeseň minulého roka. Nepodarilo sa to zrealizovať.

Teraz je všetko inak a The Morning Show sa vracia. Prvá séria končila obrovským zvratom, keď obe televízne hviezdy v priamom prenose prehovorili o zákulisí plnom škandálov. Vedeli, že to bude znamenať ich koniec, no riskli to. Nová séria sa posunie v čase o niekoľko mesiacov neskôr po tejto udalosti. Alex Levy (Aniston), hlavná hviezda televízie, opustila rannú šou a stiahla sa z očí verejnosti. Pochopiteľne, všetko sa zamietlo pod koberec a tlejúcu pravdu kompetentní udupali.

seriál nemocnica, juraj bača, Čítajte aj Spokojná Jojka: Jej nová lekárska dráma ustála aj príchod hlavnej konkurencie

Diváci si žiadajú späť obľúbenú moderátorku a tak vedenie televízie čaká ťažká úloha presvedčiť Alex, aby sa vrátila. Zároveň treba vyrobiť pozitívne PR, aby všetko všetko vyzeralo dokonale, bez náznaku konfliktov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #oseriáloch #Apple TV Plus #The Morning Show #televízna sezóna 2021/2022