Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký šok! Osudová láska sa končí, obľúbená herečka narýchlo opúšťa tento seriál...

Keď sa obľúbený seriál Doktori (The Resident), ktorý Slováci poznajú z vysielania menšej stanice Wau, vráti s piatou sériou. Bude vyzerať poriadne inak! Len niekoľko týždňov pred premiérou piatej série prišli tvorcovia zo smutnou správou...

21.09.2021 07:00
the resident, Foto:
Piata séria hitu Doktori je tesne pred štartom a čakajú ju obrovské zmeny.
debata
sestričky Čítajte aj Mizéria Sestričiek pokračuje! Bude to znamenať koniec markizáckeho seriálu?

O uvoľnenie zo seriálu požiadala herečka Emily VanCamp, ktorá počas ostatných štyroch sezón hrala jednu z hlavných postáv a pritom bola hlavná ženská postava. Tento krok len málokto čakal a len málokto si vie predstaviť seriál bez Nic Nevinovej. Práve toto môže byť posledný klinec pred zrušením seriálu. Počas predchádzajúcej série sa seriál otriasal v základoch, keďže vznikal područí koronavírusu. Nakrúcanie sa niekoľkokrát muselo zastaviť a podarilo vyprodukovať len štrnásť častí, namiesto klasických 22.

Whitney Houston Čítajte aj Ďalší remake hudobného filmu na obzore? Tentoraz to bude spomienka na Whitney Houston

Navyše seriál opustila herečka Shaunette Renée Wilson, ktorá v ňom stvárňovala cynickú, chladnú a tvrdú Minu Okaforovú. Wilsonová takisto požiadala tvorcov, aby jej príbeh ukončili, pretože sa chcela venovať iným projektom. Vyhoveli jej. No Doktorov to bola veľmi ťažká strata. To však nikto netušil, čo príde o niečo neskôr.

Fanúšikovia smútia. Herečka Emily VanCamp... Foto: FOX
the resident, emily vancamp, Fanúšikovia smútia. Herečka Emily VanCamp spravila rázne rozhodnutie a narýchlo končí v seriáli Doktori.
pán profesor, Čítajte aj Čo sa to deje s divákmi? Markíza v šoku, Pán profesor zostal poriadne otrasený

Emily VanCamp tvorí pilier seriálu, ktorý sa teraz rúca. Len ťažko si predstaviť, že opustí svoju životnú seriálovú lásku Conrada (Matt Czuchry), keď na konci štvrtej série sa stali šťastnými rodičmi. Je teda zrejmé, že jej koniec v seriáli bude musieť dostať tragickú bodku, aby bol uveriteľný.

VanCamp údajne požiadala tvorcov na konci štvrtej série, aby jej príbeh ukončili. Rozbehli sa náročné rokovania, aby pokračovala aj v piatej série. Všetko nasvedčovalo tomu, že sa zrodí nejaká dohoda. Nakoniec všetko padlo a scenáristi museli narýchlo vymyslieť úvodnú epizódu, v ktorej sa jej dejová línia uzavrie. Dôvod odchodu herečky je jasný. Nielen v seriáli, ale aj v reálnom živote sa stala mamou. Tehotenstvo tajila až do momentu, keď sa jej a jej manželovi, hercovi Joshovi Bowmanovi, narodila dcéra Iris. Z pochopiteľných príčin chcela zvoľniť tempo a venovať sa rodine.

česko slovensko má talent, diana mórová, Čítajte aj Zvrátila Jojka problém so sledovanosťou Talentu? Škriabe sa šou od dna?

Tvorcovia však dúfajú, že sa podarí s herečkou uzavrieť novú dohodu a do piatej série by sa vrátila ako hosťujúca hviezda na presne vymedzený počet epizód. Nič však nie je ešte dohodnuté, takže platí stav, že Emily VanCamp v seriáli Doktori definitívne končí.

Na jej odchod reaguje aj prvé promo k piatej sérii, ktoré avizuje šokujúce zvraty. Nová sezóna sa začína už 21. septembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Resident #Emily VanCamp