Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadne drsný seriál! Táto žena vás uprace tak, že po vás nezostane ani fliačik

Televízna sezóna 2021/2022 už poriadne klope na dvere! Už v priebehu septembra sa rozbehne vysielanie nových seriálov, ale aj overených hitov.

25.08.2021 07:00
the cleaning lady, Foto:
Do vysielania sa chystá aj drsná dráma s názvom The Cleaning Lady.
debata

Televízia FOX v najbližšom čase ukáže divákom svoju novú drámu, ktorá nemohla vzniknúť skôr. Na vine je koronakríza. Novinka The Cleaning Lady (Upratovačka) chce staviť na poriadne drsnú nôtu. Kontroverzný príbeh má byť kritikou azylovej politiky, ale aj zdravotníckeho systému v USA.

Zlatá rybka, Čítajte aj Bez humoru to nepôjde! Jojka na jeseň ponúkne aj bláznivý komediálny seriál

Dej predstaví mladú ženu Thony, ktorá ilegálne so svojim ťažko chorým synom žije v Spojených štátoch. Dieťa má vzácnu poruchu a nemôže vyjsť na slnečné svetlo. Je uväznený doma, medzi štyrmi stenami, v špeciálnom boxe. Thony bola doma vychytenou lekárkou, v USA je nič. Svoj boj o život milovaného syna však nevzdáva a je ochotná mu zachrániť život za každú cenu. Preto berie každú prácu, ktorá je možná. Samozrejme ako imigrantka „môže“ robiť iba podradnú činnosť, neberie sa ohľad na jej vzdelanie a prax.

pečie celé slovensko, Čítajte aj RTVS priváža novú ťažiskovú šou: Na jeseň bude celé Slovensko piecť!

Peniaze zarába ako hosteska, upratovačka, čašníčka. Všetko, čo je na výber. Náhodou sa stane svedkom mafiánskej vraždy. Život si zachráni tým, že vie, ako sa bez stopy zbaviť mŕtvoly. Miestna mafia ju už nepustí a stane sa ich dvornou „upratovačkou“. Musí tak plniť príkazy, aby neprišla o život, pričom jej sľúbili, že nájdu pomoc pre jej syna. Žena sa chytí tejto možnosti za pačesy a je ochotná spraviť čokoľvek, aby donútila miestneho bossa splniť svoj sľub.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #seriál The Cleaning Lady