Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto nikto nečakal! Seriálový hit Dobrý doktor stráca jednu z hlavných hviezd

Niektoré odchody postáv sú dlhodobo avizované vopred, sú však také, ktoré prídu ako blesk z jasného neba a nikto ich nečaká a najmä zanechajú za sebou smútok a rozčarovanie fanúšikov.

12.07.2021 07:00
the good doctor, dobrý doktor, Foto:
Herečka Antonia Thomas skončila v seriáli po štyroch rokoch.
debata

To je aj prípad seriálu Dobrý doktor, ktorý dobre poznajú aj slovenskí diváci, a už čoskoro sa môžu tešiť na štvrtú sériu. Práve jej záver priniesol smutnú správu. Herečka Antonia Thomas (Claire) oznámila, že nebude súčasťou pripravovanej piatej série a jej príbeh sa skončil finálovou epizódou štvrtej série.

červené pásky, Čítajte aj Hľadanie najhoršieho slovenského seriálu pokračuje! Tieto sa vyhli veľkej hanbe...

Dobrý doktor je jeden z mála seriálov, ktorému sa počas pandémie podarilo vyprodukovať plnohodnotnú 20-dielnu sériu. V drvivej väčšine sú aktuálne sezóny obľúbených hitov skrátené, pretože sa produkcia rozbehla s niekoľkomesačným zdržaním.

Najnovšia séria postavu Claire rozhodne nešetrila. Tvorcovia si pre herečku prichystali mnohé ťažké chvíle, od smrti jej lásky, ale aj matky, príchod jej otca, ktorý o ňu nejavil nikdy záujem. Problémy nadviazať nové vzťahy. Všetko to vyvrcholilo finále štvrtej série, keď sa lekársky tím vydal Guatemaly, aby pomohli miestnym s katastrofálnou zdravotnou starostlivosťou. A práve tu sa objavila dejová línia, ktorá umožnila tvorcom splniť herečkino prianie a „vypísať“ ju z deja.

the morning show, morning show, aniston, witherspoon, Čítajte aj Prehnité televízne zákulisie opäť ukáže svoju falošnú tvár! Je na čo sa tešiť...

Claire sa rozhodla zostať v krajine a naďalej pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Po dlhých mesiacoch trápenie konečne našla zmysel svojho bytia.

Norman Reedus, the walking dead, Čítajte aj Toto bolo naozaj zlé! Zombíci tesne pred koncom seriálu predviedli katastrofálnu nudu

Seriál tak vstúpi do piateho roku vysielania výrazne oslabený, pretože Claire patril k pilierom celého deja a bola to práve ona, ktorá pomáhala autistickému Shaunovi zvládať začiatky chirurgickej kariéry. Spočiatku sa to tak javilo, že by práve ona mohla byť osudovou ženou, v ktorej nadaný lekár nájde lásku. Postupne od tejto idey tvorcovia upustili a postupne sa ich cesty veľmi nekrížili.

O odchod požiadala sama herečka, keďže podľa jej slov nastal ten správny čas pohnúť sa ďalej a zažiť iné produkcie a nadobudnúť nové skúsenosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #Freddie Highmore #Dobrý doktor