Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tohto lekára nechcete stretnúť! Namiesto zdravia, nádeje rozosieva strach a smrť

Seriálové leto sa rozbieha na plné obrátky. Už 15. júla bude mať premiéru desivá minisérie Dr. Death (Doktor Smrť).

09.07.2021 07:00
dr. death, joshua jackson, Foto:
Je očarujúci, charizmatický, milý. Pacienti mu veria. On si však užíva ich zabíjanie.
debata (1)

Kým štandardné televízie nabehli v lete na oddychovú vysielaciu štruktúru plnú repríz a ľahších formátov, streamovacie online platformy chŕlia jednu premiéru za druhou. Cieľ je jasný, aby sa diváci nenudili. K divákom sa dostanú viaceré chuťovky, ktoré spríjemnia letné večery.

Norman Reedus, the walking dead, Čítajte aj Toto bolo naozaj zlé! Zombíci tesne pred koncom seriálu predviedli katastrofálnu nudu

Streamovacia platforma Peacock, ktorá patrí pod filmové štúdio Universal a patrí do jej portfólia aj jedna za najväčších amerických televízií NBC, už 15. júla ponúkne poriadne hororovú minisériu Dr. Death. Osemdielny príbeh v hlavnej úlohe s hercom Joshuom Jacksonom je založený na rovnomennom podcaste.

kriminálka kraj, mitaš, Čítajte aj Bude to tromf tejto jesene? Jojka predstavila ďalšiu seriálovú novinku

Nemocnice má rád len málokto, avšak pacienti vždy veria, že im ošetrujúci lekár vždy pomôže. Nemusí to tak byť vždy, keď natrafíte na psychopata a masochistu. Doktor Smrť je očarujúci chirurg, ktorý vždy očarí šarmom, láskavosťou. Až do momentu, keď pacient dostane anestéziu a zaspí. Vtedy sa mení na krvilačného blázna, ktorý si užíva moc a pocit Boha, keďže v jeho rukách je cudzí život.

the morning show, morning show, aniston, witherspoon, Čítajte aj Prehnité televízne zákulisie opäť ukáže svoju falošnú tvár! Je na čo sa tešiť...

Narastajúci počet mŕtvych pacientov a malé chybičky v alibi začnú pútať pozornosť a dvaja kolegovia začnú pátrať, či ich kolega nie je zodpovedný za zbytočné odchody pacientov. Netušia, že sami sa ocitnú v ohrození života. Doktor Smrť nemá v pláne so svojim remeslom skončiť a byť odhalený!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Joshua Jackson #oseriáloch #Peacock #seriál Dr. Death