Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vyšinutá, strašidelná sociopatka! Nicole Kidman čoskoro dostane aj vás...

Streamovacia televízia Hulu má na druhú polovicu leta prichystanú seriálovú lahôdku, ktorú si nemôžete nechať ujsť.

07.07.2021 07:00
nine perfect strangers, nicole kidman, Foto:
Nový seriál Nine Perfect Strangers bude mať premiéru 18. augusta.
debata

Nová miniséria Nine Perfect Strangers (Deväť dokonalých cudzincov) bude mať premiéru už 18. augusta a vonku je konečne plnohodnotný a najmä dychberúci trailer. Za seriálom stoja ostrieľaní tvorcovia, zavše hovorí meno David E. Kelley, ktorý stvoril televíznu podobu Big Little Lies (Veľké malé klamstvá) alebo The Undoing (Mala si to vedieť). Oba menované seriály majú jednu vec spoločnú, v oboch sa objavila oscarová herečka Nicole Kidman.

kriminálka kraj, mitaš, Čítajte aj Bude to tromf tejto jesene? Jojka predstavila ďalšiu seriálovú novinku

V novom seriáli Nine Perfect Strangers sa Kidman znova objaví a v tentokrát v úplne odlišnej polohe. Vyskúša si rolu líderky mentálnej liečebne, kde sa chodia ľudia zmieriť sami so sebou. Liečebný dom je však nevšedný, je v ňom niečo zvláštne znepokojujúce a nie je to len jeho líderka.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Nastal čas zúčtovať to Jojke a Markíze! Hľadá sa najhorší seriál televíznej sezóny

„Pacienti“ si budú musieť počas 10 dní prejsť rôznymi zvláštnymi, neraz zvrátenými procedúrami, ktoré z nich dostanú to najhoršie, čo ich duša skrýva. A pohľad na pacientov na pokraji šialenstva bude skvostný! Každý príde s iným problémom, niekoho trápi vzťah, iného manželstvo, práca… Tento seriál okrem Kidman láka na absolútne hviezdne obsadenie. Po jej boku sa objaví Melissa McCarthy, Luke Evans, Regina Hall, Michael Shannon alebo Bobby Cannavale.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #oseriáloch #Hulu #seriál Nine Perfect Strangers