Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbený seriál, ktorý poznáte z vysielania Jojky, pokračuje! Nová séria je istá

Lekárske seriály stále valcujú v diváckej priazni. Nielen domáce, ale aj zahraničné. Dôkazom toho je, že potvrdenie nakrúcania ďalšej série obľúbeného hitu Doktori (The Resident), ktorý dobre poznajú aj slovenskí diváci.

14.06.2021 07:00
the resident, Foto:
Obľúbený seriál Doktori (The Resident) sa vráti s piatou sériou.
debata

Seriál Doktori si našiel svoju fanúšikovskú základňu aj u nás. Vysiela ho menšia seriálová televízia Wau, ktorá patrí do portfólia Joj Group. Pričom tretia séria mala u nás premiéru len nedávno. Dobrou správou je, že štvrtá séria sa v USA dovysielala len pred pár týždňami, takže sa dá očakávať skorá premiéra aj v našich končinách. Ešte lepšou správou je, že televízia FOX potvrdila nakrúcanie aj piatej série.

jupiters legacy, Čítajte aj Najväčší prešľap Netflixu v tomto roku! Tento seriál je naozaj veľmi zlý

Naši diváci, ale aj televízia má tak dlhodobú garanciu prísunu nových častí. Kvôli pandémii bola štvrtá séria výrazne skrátená. Namiesto 23 epizód sa podarilo zrealizovať iba 14. Útechou môže byť fakt, že americké televízie ohlásili koniec pandémie. Nová televízna sezóna 2021/2022, ktorá odštartuje v septembri bude po dvoch rokoch opäť štandardná. Ako v časoch pred pandémiou. Teda žiadne meškanie seriálov, žiadne skrátené série. Jednoducho návrat do normálu!

delukse, susedia, Čítajte aj Hľadanie najlepšieho seriálu tejto jari pokračuje! Tieto dva ste nemilosrdne vykopli

Týka sa to aj seriálu Doktori. Ten sa vráti s piatou sériou už koncom septembra a televízia FOX ním opäť vyplní celú sezónu. Diváci sa teda môžu tešiť opäť na plnohodnotnú sériu.

Pripravované pokračovanie bude chudobnejšie o dve hlavné postavy. Už počas štvorky seriál opustila herečka Shaunette Renée Wilson alias brilantná kardiochirurgička Mina Okafor. Bolo to na vlastnú žiadosť, pretože sa chcela venovať iným projektom. Krátko po jej konci v seriáli bolo oznámené, že sa objaví v piatom pokračovaní Indianu Jonesa. Wilsonová teda smeruje do áčkovej ligy hercov.

susedia, Čítajte aj Susedia okúsili nové dno! Toto pozeralo zvyšok Slovenska...

Druhým odchádzajúcim je Morris Chestnut ako nepríjemný a zlomyseľný Barrett Caine. Herec získal hlavnú úlohu v novom seriáli a tak musí zavesiť biely plášť na klinec. Dobrou správou je, že hoci nebude viac hlavnou postavou v Doktoroch, tvorcovia s ním rátajú ako s hosťujúcou hviezdou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #doktori #televízia JOJ #oseriáloch #The Resident