Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa! Nová Hra o tróny plná drakov bude poriadne šialená

So spustením nakrúcania počas apríla sa čoraz častejšie objavujú informácie o podobe prvej série. Podľa zástupcu filmového štúdia dostanú fanúšikovia naozaj šialenú nádielku.

01.06.2021 07:00
hra o tróny, game of thrones, emilia clarke, Foto:
Nový seriál o Hre o tróny by sa mal objaviť na obrazovkách v roku 2022.
debata

Seriálový prequel k pôvodnej Hre o tróny – House of the Dragon – sa nakrúca vo Veľkej Británii už niekoľko týždňov a nedočkaví diváci už dostali prvé amatérske fotografie z nakrúcania, keďže štáb je prenasledovaný od prvej klapky. Navyše HBO zverejnilo, medzičasom, prvé oficiálne fotky vybraných hlavných postáv a neskôr aj popis ich charakterov.

markíza, televízia markíza, logo, markíza, Čítajte aj Markíza poriadne mení program! Takúto kombináciu relácii ste určite nečakali

Teraz sa pridáva riaditeľ Warnermedia, keďže HBO patrí pod štúdio Warner Bros., a prezradil veľmi zaujímavé detaily.

Je dobré známe, že rod Targaryenovcov bol šialený. Spôsobené to bolo tým, že sa sobášili priami pokrvní príbuzní a ich potomkovia trpeli psychickými problémami. Už v pôvodnom seriáli zaznela kľúčová veta – vždy, keď sa narodí Targaryen, bohovia si hodia mincou…

To bol priamy odkaz na fakt, že len máloktorý z nich bol normálny. Čo to v náznakoch sa naznačovalo šialenstvo Daenerys, ktoré vygradovalo v posledných častiach ôsmej série. To však bol slabý odvar toho, čo fanúšikov Hry o tróny čaká v novom seriáli.

húska MS2021 Hokej A SR Švédsko Slovensko Čítajte aj Miliónová RTVS! Majstrovstvá sveta v hokeji trhajú rekordy v sledovanosti

Tvorcovia dostali voľné ruky v predstavení rodu, ktorý fascinoval obrovskými drakmi, túžbe po moci, ale aj ich mentálnymi výkyvmi.

„Som tak natešený, pretože ma fascinuje svet Západozeme, prostredie i postavy. Targaryenovci budú šialení, ako len môžu. Pripravujeme skutočný vzor kvalitnej drámy,“ vyhlásil o novom seriáli Jason Kilar, riaditeľ spoločnosti WarnerMedia.

Hra o tróny pokračuje! Prvé foto z nového seriálu Fotogaléria - 3 fotky Všetky fotky
Princezná Rhaenyra Targaryen (Emma D´Arcy) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch #House of the Dragon