Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obľúbili ste si lekársky seriál Chicago Med? Musíte sa zmieriť s nekompromisnou správou

Seriál Chicago Med bol pre Slovákov, ešte donedávna, neznámym pojmom. Všetko sa zmenilo, keď ho uviedla televízia Doma a získal si obrovskú priazeň.

16.06.2021 07:00
chicago med, Foto:
Obľúbený seriál Chicago Med sa otriasa v základoch. Odchádzajú dve hlavné postavy.
debata (1)

Televízia Markíza opäť trafila do čierneho, keď na svojej menšej stanici uviedla práve Chicago Med. Práve tento seriál je akousi náhradou za Dobrého doktora, na ktorého nové časti je nutné si dlhšie počkať, keďže televízia musí počkať, kým sa nové sezóny dovysielajú v USA a až následne sú k dispozícii medzinárodné vysielacie práva.

Náhrada za Shauna Murphyho sa našla. V uplynulých mesiacoch sa tak na obrazovky televízia Doma dostala skvelá chuťovka a stanica mala k dispozícii rovno päť sezón naraz. A slovenskí si diváci vo veľkom našli cestu aj k tomuto seriálu.

zväčšiť V siedmej sérii diváci neuvidia obľúbenú... Foto: NBC
chicago med, torrey devitto, V siedmej sérii diváci neuvidia obľúbenú postavu Natalie Manningovú v podaní herečky Torrey DeVitto.

Aktuálne sa dovysielala v USA už šiesta séria a dobrou správou je, že Chicago Med má istú aj siedmu sériu. Markíza má tak zabezpečený prísun nových častí aj na najbližšie roky. Podobne, ako všetky seriály produkované v USA, tak aj Chicago Med sa nevyhlo pandémii a nová séria má menej epizód, ako je zvykom.

the good doctor, dobrý doktor, Čítajte aj Skvelá správa pre fanúšikov Dobrého doktora! Seriál má budúcnosť istú

Ruka v ruke s dobrými správami idú aj dve zlé. Aj, keď siedma séria uzrie svetlo sveta, fanúšikovia sa musia zmieriť s krutou správou, ktorú odavizovali tvorcovia seriálu. V novom pokračovaní nebudú viac vystupovať dve hlavné postavy!

zväčšiť Seriál Chicago Med opúšťa aj herečka Yaya... Foto: NBC
chicago med, yaya dacosta, Seriál Chicago Med opúšťa aj herečka Yaya DaCosta ako April Sextonová.

Stopku dostávajú herečky Torrey DeVitto a Yaya DaCosta. Pre divákov je to o to ťažšia správa, že obe sa objavila v seriáli od jeho úplného začiatku. Yaya DaCosta končí v Chigaco Med kvôli inému seriálu. Stala sa jednou z hlavných postáv u konkurencie. Torrey DeVitto zrejme končí z kreatívnych dôvodov, čo býva pomerne častý dôvod tvorcov, keď sa lúčia s dlhodobou postavou, ktorá nepožiadala o odchod.

the resident, Čítajte aj Obľúbený seriál, ktorý poznáte z vysielania Jojky, pokračuje! Nová séria je istá

Aspoň malou útechou môže byť, že zvyšok obsadenia by sa mal vrátiť v kompletnej zostave. Televízia uzatvára s hercami nové zmluvy o ich ďalšom účinkovaní.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Chicago Med