Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Skvelá správa pre fanúšikov Dobrého doktora! Seriál má budúcnosť istú

Aj napriek ťažkým podmienkam sa podarilo počas zúriacej pandémie vyprodukovať štvrtú sériu seriálového hitu a to nie je všetko!

15.06.2021 07:00
the good doctor, dobrý doktor, Foto:
Diváci si môžu vydýchnuť, Dobrý doktor dostal piatu sériu.
debata

Pandémie v uplynulých mesiacov USA poriadne zovrela a preto nebolo dlhodobo možné nakrúcať filmy a seriály. Televízia boli paralyzovaní a nerozbehla sa ani televízna sezóna. Náznak zlepšenia priniesla až jeseň, keď sa štúdia dokázali prispôsobiť novej situácií a nanovo mohli rozbehnúť produkciu. Avšak s obrovským meškaním.

delukse, susedia, Čítajte aj Hľadanie najlepšieho seriálu tejto jari pokračuje! Tieto dva ste nemilosrdne vykopli

Aj napriek tomu sa diváci dočkali pokračovania aj obľúbeného seriálu The Good Doctor (Dobrý doktor), ktorý sa teší enormnej obľube aj na Slovensku, kde fanúšikovia netrpezlivo vyčkávajú, kým sa najnovšia séria dostane na obrazovky. Skvelou správou je, že tvorcom sa podarilo doslova nemožné a to nakrútiť plnohodnotnú sériu. V podstate všetky obľúbené seriály a ich aktuálne série sú skrátené, pretože nebolo možné z časových dôvodov naplniť očakávaný počet častí.

jupiters legacy, Čítajte aj Najväčší prešľap Netflixu v tomto roku! Tento seriál je naozaj veľmi zlý

Štvrtá séria Dobrého doktora bude mať opäť dvadsať epizóda, podobne ako trojka, ktorej produkciu sa podarilo ukončiť tesne pred rozpútaním prvej vlny.

Aby toho nebolo málo, televízia ABC oznámila, že Dobrý doktor rozhodne nekončí a už počas tejto jesene sa vráti s piatou sériou. Táto dobrá správa ide ruka v ruke s ďalším skvelým posolstvom, že nová televízna sezóna 2021/2022 už bude štandardná, teda žiadne posuny. Odštartuje v septembri a televízny svet sa vráti do starých koľají spred pandémie.

Sledovanosť najnovšej série obstála, aj napriek pandémii. Kým na Slovensku sa televízie tešili z nadpriemernej sledovanosti. V USA bola situácia, paradoxne, iná a televízia mali problém zaujať, hoci ponúkali premiéry. Dobrý doktor nebol výnimkou. Sledovanosť štvrtej série klesla o 30% oproti trojke, avšak stále je pre stanicu ABC viac ako uspokojivá. Seriálu sa mimoriadne darí vďaka streamovacím platformám a medzinárodnému predaju.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #Freddie Highmore #Dobrý doktor