Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravovaná dračia Hra o tróny odhaľuje ďalšie detaily: Tieto postavy ovládnu televízny svet

HBO postupne odhaľuje prvé detaily o pripravovanom spin-offe, ktorý má ambíciu ovládnuť televízne obrazovky v tejto dekáde.

25.05.2021 07:00
emilia clarke, hra o tróny, game of thrones, Foto:
Nová Hra o tróny ukáže predkov Daenerys Targaryen, tvorcovia sľubujú skvelý zážitok.
debata

Novinka s názvom House of the Dragon sa nakrúca niekoľko týždňov a štandardne by televízia HBO nereagovala na množiace sa úniky amatérskych záberov z pľacu. Avšak časy sa zmenili a Hra o tróny je najočakávanejší seriál budúceho roka a prirodzene sú všetci zvedaví, čo ponúkne. Už počas prvých dní sa objavili zábery z nakrúcania od nedočkavých fanúšikov. Televízia preto zareagovala tak, že zverejnila oficiálne zábery vybraných hlavných postáv.

emilia clarke, hra o tróny, game of thrones, Čítajte aj Pripravovaná dračia Hra o tróny odhaľuje ďalšie detaily: Tieto postavy ovládnu televízny svet
Hra o tróny pokračuje! Prvé foto z nového seriálu Fotogaléria - 3 fotky Všetky fotky
Princezná Rhaenyra Targaryen (Emma D´Arcy) a...

Aby toho nebolo málo, teraz k nim pridáva aj krátky popis ich charakterov. House of the Dragon sľubuje skvelý televízny zážitok. K divákom by sa mal dostať v priebehu budúceho roka.

prodigal son, Čítajte aj Tento seriál čaká na slovenskú premiéru a už teraz má problém! Bez milosti ho zrušili

Prvé detaily o vybraných hlavných postavách

„Princezná Rhaenyra Targaryen“: Kráľovo prvorodené dieťa, ktoré má čistú valyrijskú krv a je dračím jazdcom. Mnohí by povedali, že Rhaenyra sa narodila so všetkým … ale nenarodila sa ako muž.

Princ Daemon Targaryen ": Mladší brat kráľa Viserysa a následník trónu. Bezkonkurenčný bojovník a jazdec na drakoch Daemon vlastní skutočnú dračiu krv. Hovorí sa však, že kedykoľvek sa Targaryen narodí, bohovia hodia mincou…

„Lord Corlys Velaryon“ („Morský had“): Lord z rodu Velaryonovcov, čo valyrijská pokrvná línia staršia ako rod Targaryen. Ako „The Sea Snake“, najslávnejší námorný dobrodruh v histórii Západozeme, lord Corlys je bohatší ako Lannisterovci, má k dispozícii najväčšiu námornú flotilu na svete.

priatelia, seriál priatelia, friends, Čítajte aj Veľký dôvod na radosť! Noví Priatelia mieria aj na Slovensko

„Alicent Hightower“: Dcéra Otta Hightowera, pobočníka kráľa, je najpríťažlivejšou ženou v siedmich kráľovstvách. Bola vychovaná v Červenej bašte, blízko kráľa a jeho najvnútornejšieho kruhu; má dvorskú milosť a politickú bystrosť.

"Otto Hightower ": Pobočník kráľa, ser Otto verne slúži svojmu kráľovi aj jeho ríši. Ako to pobočník vidí, najväčšou hrozbou pre ríšu je kráľov brat Daemon a jeho postavenie následníka trónu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch #House of the Dragon